Slide
Slide

Дубай. От днес в продажба са билетите за най-високото виенско колело в света, което ще се намира в Дубай и ще бъде отворено на 21 октомври 2021 г. Ain Dubai ще бъде най-новата забележителност на туристическата дестинация, а височината на съоръжението ще бъде над 250 метра.

Атракцията е още едно допълнение към обширното развлекателно портфолио на Dubai Holding и подкрепя дългосрочната визия на Дубай, определена от Негово Височество шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум, вицепрезидент и премиер на ОАЕ и владетел на Дубай, за да укрепи своята глобална позиция като ключов туристически център, продължаващ да надгражда репутацията на емирството като лидер на световната карта за отдих и развлечения.

Ain Dubai ще предлага уникални изживявания за всички аудитории, включително луксозни кабини за специални събития; нощен живот и купони; уникални възможности за хранене и кулинария; семейни каюти и персонализирани романтични преживявания за специални момент, съобщи Роналд Дрейк – генерален мениджър на Ain Dubai.

Предлагайки уникални гледки към емблематичните забележителности на Дубай от вътрешни, климатизирани каюти и огромна гама от забавления, които да накарат посетителите да се връщат за още, преживяванията са разделени на три основни категории: Наблюдателни кабини, Социални кабини и Частни кабини, като преживяванията започват с едно завъртане с приблизително 38 минути, до две завъртания с приблизително 76 минути.

Цените на билетите за Ain Dubai започват от 130 дирхама (58,89 лева) и могат да бъдат закупени на www.aindubai.com.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията