Slide
Slide

Трявна. Вино и СПА хотел Чукара посрещна първите си гости през отминалия уикенд, съобщи за Bgtourism.bg мениджмънтът на комплекса. Новото хотелско бижу се намира в Трявна и в него туристите откриват редица възможности за почивка и релакс далеч от големия град, стреса и динамиката на ежедневието.

Комплексът разполага с 57 елегантни помещения, пред които се разкрива красивата и впечатляваща природа с чист и здравословен въздух. Големината на стаите е от 23 до 62 кв.м.

Използвани са пастелни цветове и мебели от естествени материали, за да може гостите да останат близо до природата във всеки един момент по време на престоя си, а в същото време и да се чувстват като у дома си.

Какво могат да правят туристите на това ново и прекрасно място?

Могат да се потопят в отпускащо безвремие в панорамния басейн, да разпуснат на слънчевата тераса или във впечатляващата и разнообразна термална зона, да направят приятна разходка из атрактивния зоокът на комплекса или да се насадят на любимото си питие на откритата тераса на лоби бара, с поглед към красотите на природен парк Българка.

Гостите ще се презаредят и вдъхновят от дългите разходки из емблематичните улици на Трявна, където ще преоткрият историята на това китно място.

Ако пък планирате семейна почивка с децата, освен животинския кът, за тях има и детски такъв, в който ще открият съоръжения, на които да се забавляват безгрижно. А най-удобното е, че той ще се намира точно до ресторанта, за да могат гостите да се наслаждавате на вечерята си, докато техните деца си играят.

Любимата част на децата, разбира се, е детският басейн, в който те се чувстват най-щастливи.

Със своята впечатляваща площ от 40 декара, разположен на панорамен хълм в гр. Трявна, комплексът е подходящ да бъде домакин на бизнес събития, като работни срещи, презентации, семинари или творчески работилници както в някоя от двете конферентни зали, така и на различни места на открито, в това число и впечатляващ амфитеатър. Несравнима атмосфера, елегантни заведения и отлични вина могат да направят и всеки личен или фирмен празник магичен.

Сърцето на комплекс Чукара е неговата собствена едноименна винарна, в която се произвеждат вина от класически сортове грозде в хармония със съвремието на новия свят. За всички любители на виното се предлагат индивидуални и групови разходки и дегустации на вината на изба Чукара. Под вещото ръководство на екипа ще изживеете омайната история, събрана в чаша вино – от лозата до вашата ръка.

Сподели публикацията