Избягайте на гръцките острови и спестете до над 45% с lastminute летните оферти на Celestyal

София. Круизната линия Celestyal Cruises, носител на редица награди и превърнала се в избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, идва на помощ на хората, решили да пътуват в последния момент това лято. Сезонът за планиране, пътешествия и почивки в топлите дни е в разгара си. В последните години круизите се превърнаха във все по-популярен избор за отдих на българите за ваканционния период. Една от основните причини се дължи на наличието по-достъпни опции за пътуване по море.

С най-голямата разпродажба на Celestyal сега ще спестите повече от 45 процента от цената на избрани круизни обиколки през 2022 г., ако резервирате до 11 юли 2022 г. Цените започват от 297€ за тридневния маршрут „Иконична Егея“, вместо редовната му цена 530€ – или 44% по-ниска цена. Популярният седемдневен маршрут „Идилична Егея“, който е на цена от 1300€, сега е намален с повече от 45% и струва само 721€*. Тридневната „Иконична Егея“ отплава от Атина и включва в обиколката си посещения на Миконос, Кушадасъ (Турция), Патмос, Крит (Ираклион) и Санторини. Седемдневната „Идилична Егея” тръгва от Атина и посещава Солун, Кушадасъ (Турция), Родос, Крит (Ираклион), Санторини, Миконос и Милос.  Всички круизи доставят Celestyal All Inclusive преживяване, което включва неограничени класически напитки, традиционна гръцка кухня на борда, развлечения, избрани екскурзии по брега, пристанищни и сервизни такси (включително горивни такси) и бакшиши. Соло туристите също не ползват нито една добавка за избрани маршрути на Celestyal – компанията, отличена многократно за първенец в соло пътуванията.

За пътешествениците, които са пропуснали да резервират лятната си ваканция или не са склонни да пътуват до Европа, поради нарастващите разходи за въздушен транспорт, Celestyal Cruises има удоволствието да предложи най-добрите цени за круизи това лято и извън сезона“, коментира Лесли Пидън, главен търговски директор на компанията. „Нашите ол инклузив ваканции винаги са били на изключително добра цена. Сега ги правим още по-достъпни и даваме възможност да осъществите мечтания круиз по гръцките острови“.

Друга възможност за почивка по море е четиридневният круиз „Иконична Егея“ от Атина до Миконос, Кушадасъ (Турция), Патмос, Крит (Ираклион), Родос и Санторини, като цените започват от 393€* в сравнение с редовната им цена от 670€. Седемдневната „Еклектична Егея“ също е включена в голямата лятна разпродажба на компанията с цени, започващи от 591 €* вместо 1080€. Този круиз тръгва от Атина, а маршрутът му включва Кавала, Солун, Волос и Санторини. Кавала също е нова спирка за Celestyal. Този северен, вековен гръцки пристанищен град на Тракийско море, често е наричан „синият град“ заради кристално чистите си крайбрежни води и легендарната живописна гледка към морето.

За хората, които искат да резервират почивките си за есента и зимата още сега, за ограничен период от време в офертите на най-голямата разпродажба са включени и още два маршрута. Седемдневният круиз „Трите континента“ на Celestyal, който посещава Египет, Израел, Кипър, Турция и Гърция, на цени, започващи само от 721€* вместо 1080€ и еднократното тематично седемдневно пътуване „По стъпките на св. Павел“. Този круиз потегля на 15 октомври от Атина и посещава Солун, Кавала и Патмос в Гърция, както и Истанбул, Дикили и Кушадасъ в Турция и сега е на цена от 941€ * в сравнение с 1300€ извън промоционалния период.

За тези от вас, които искат да отпразнуват празниците по море, Celestyal предлага изключителни отстъпки за специалния си коледен десетдневен круиз от 17 декември. Този уникален маршрут включва Атина, Солун и Родос в Гърция, както и Измир (Турция), Египет, Израел и Кипър. Круизът подарява на гостите изживяване, което се случва веднъж в живота – да прекарат Коледа в „Светите земи“. Цената на коледното пътуване на Celestyal започва от 1029€* вместо стандартната 1360€.

Желащите да посрещнат Нова Година по море, могат също да спестят със специалния новогодишен круиз на Celestyal, който продължава осем нощи. Круизът отплава на 27 декември от Атина и посещава Крит (Ираклион), Санторини и Волос в Гърция и Кушадасъ и Истанбул – точно навреме за известните новогодишни празненства в Истанбул. Този круиз е намален от 1300€* на 947€.

Celestyal предлага и комбиниран специален коледен и новогодишен маршрут с 18 нощувки, за тези, които търсят по-дълго круизно преживяване. Корабът отплава от Атина и посещава Солун, Родос, Крит (Ираклион), Санторини и Волос в Гърция и Измир, Кушадасъ и Истанбул, както и Египет, Израел и Кипър. Това плаване обикновено е на цена от 2360€*, но сега започва от 1777€*, ако бъде резервирано по време на периода на промоционалната кампания.

*Всички посочени цени са на човек, при двойна заетост на каютата и са посочени в евро. Офертата важи за нови, индивидуални резервации, направени до 11 юли 2022 г.

За повече информация посетете https://celestyal.com/en-cy/, свържете се с вашата туристическа агенция или се обадете на 1 (877) 337-4665.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA