Slide
Slide

София. 4 хотела в България са победители в 14-ия годишен конкурс на престижните Световни награди за луксозни хотели за 2020 г. Отличието в категория „Луксозен бизнес хотел на Източна Европа“ отново получава InterContinental Sofia, след като триумфира в тази категория и през 2019 г.

Припомняме Ви, че хотелът бе удостоен и още две престижни награди през последния месец – „Водещ хотел в България за 2020“ на Световните награди по туризъм и „Хотел на 2019 в Европа“ на IHG Star Awards.

World Travel Awards ‘2020: InterContinental Sofia получава голямата награда за водещ хотел в България, а Graffit Gallery Hotel е избран за водещ бутиков хотел

Изключително сме горди от всички тези отличия – те са признание за страхотния екип на InterContinental Sofia, който ежедневно предоставя истинкси луксозно изживяване!, коментираха от хотела.

Наградата за „Luxury Mountain Hotel“ отива в ръцете на Гранд хотел Банско, а за „Luxury Yoga Retreat“ получава Гранд хотел Свети Влас. С поредно отличие „Luxury Hot Spring Resort“ е удостоен Балнео хотел Свети Спас във Велинград.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията