Slide
Slide

Информационна агенция bgtourism.bg стартира игра със своите партньори, която дава възможност на читателитe да спечелят висококачествени продукти.

Началото поставихме с нашия партньор – LAREN – компания за хотелска козметика и текстил, която предостави възможност един от читателите да спечели комплект, включващ – лосион за ръце и тяло 300 мл., течен сапун 300 мл., компактен парфюм 15 мл. на най-продавания парфюмен аромат на италианския бранд Trussardi – My Land.

Условието на играта бе участниците да харесат страницата на LAREN във фейсбук, както и да напишат коментар под поста ни във фейсбук страницата на bgtourism.bg къде в България искат да отидат на почивка след прекратяване на извънредното положение. Кампанията достигна до близо 6 хиляди души. Двете условия бяха изпълнени от 53 наши читатели. Днес в офиса на LAREN в София бе изтеглено името на победителя.

Това е Бистра Григорова от Добрич.

„Трябва да изберем български курорт, наш хотел и ресторант🇧🇬🇧🇬🇧🇬. Може би бих отишла в Троян“, споделя Бистра Григорова. Екипът на LAREN ще се свърже с нея за получаването на чудесната награда.

В понеделник стартира следващата игра, която е в партньорство със Замъка „Влюбен във вятъра”.

Следващите награди

2 броя (Ваучер за безплатен вход за Замъка за двама, сувенирна монета на Замъка, Албум с автограф на собственика и строител на Замъка – Георги Тумпалов)

1 брой (Ваучер за безплатен вход за Замъка за двама, сувенирна монета на Замъка, Албум с автограф на собственика и строител на замъка – Георги Тумпалов)

Наградите ще бъдат изпратени по ЕКОНТ за сметка на Замъка.
Към всяка награда има и бутилка вино от Винарната на Замъка, която ще бъде връчена при посещението.

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията