Slide
Slide

Пекин. Чъ Лихан, която е Мис Китай Свят 2019 (подгласничка на най-красивата китайка), излезе със специално изявление към българския народ, за да му вдъхне надежда. В момента носителката на короната Мис Китай Вселена 2019, която миналата година бе на обиколен тур у нас, е под карантина у дома си след пътуване до Великобритания.

„Здравей, България! Аз съм Чъ Лихан и представям Мис Китай Свят 2019. Тази година целия свят се бори с епидемията от Covid-19 – това беше сериозно изпитание за Китай. Китай осигури ценно време за останалата част от света да се подготви за тази важна битка. Надявам се, че българските ни приятели са позитивно настроени, и че скоро ще победят вируса. Очаквам с нетърпение пътуването си до красива България, и срещите си с Вас. Да живее приятелството между Китай и България!“ – това се казва във видео обръщението на красивата китайка, реализирано със съдействието на адвокат Асен Велинов, който е в далечната азиатска държава и работи за развитието на отношенията между двете страни. 

Мис Китай Вселена очарована от красотата на България, тръгна си със СПА продукти с розово масло и розова вода (ексклузивни снимки)

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ ще се проведе от 8 до 10 май

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията