Slide
Slide

! ПРИЕМАНЕТО HА ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ ПРИКЛЮЧИ НА 30 АПРИЛ. ОЧАКВАЙТЕ НАЙ-НОВИТЕ, НАЙ-АКТУАЛНИТЕ, НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВАКАНЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2020 ГОДИНА.

! УЧАСТНИЦИТЕ В ПЪРВОТО ОНЛАЙН ИЗЛОЖЕНИЕ НИ ДАВАТ САМОЧУВСТВИЕТО ДА ПРЕДЛОЖИМ НАЙ-ДОБРИТЕ ОФЕРТИ И ДЕСТИНАЦИИ ЗА ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ ОТ 8 ДО 10 МАЙ В BGTOURISM.BG, КАКТО И В ПРОФИЛИТЕ НИ ВЪВ ФЕЙСБУК! ПОДГОТВИЛИ СМЕ МНОГО ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ! ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ПОДРОБНОСТИ!

Онлайн туристическо изложение „Резервирай в България“ организира информационна агенция bgtourism.bg от 8 до 10 май 2020 г. Чрез своя сайт с аудитория от 1 500 000 уникални потребители през последната година, както и в своите профили в социалните мрежи, медията ще даде възможност на Дестинация (Общини), курорти, хотелски комплекси и всички места за настаняване, туроператори и туристически обекти, да представят безплатно своите възможности за туризъм в България през Сезон 2020.

Време е за позитивни новини и топ оферти!

България днес има необходимост от позитивни новини, от иновативни идеи за развитие на туризма. Това е втората наша подкрепа към туристическия бранш по време на коронакризата. В началото на извънредното положение обявихме, че представителите на сектора могат да презентират безплатно своите възможности чрез ПР публикации. Получаваме материали от цялата страна, които веднага след пика на разпространението на коронавируса у нас, ще бъдат публикувани. Изпращането на ПР публикациите относно тази инициатива ще бъде най-късно до края на месец май 2020 г. на електронната ни поща office@bgtourism.bg.

да изберем да почиваме в българия!

Нашият екип е обиколил много държави по света, а България е една от най-красивите. У нас има много курорти, хотели и красиви места, където се предлага туристически продукт на много високо ниво. Преоткрийте България чрез първото и пролетно издание на онлайн туристическото изложение „Резервирай в България“ на най-посещаваната медия за туризъм в страната – информационна агенция bgtourism.bg – част от медийната група на „Роял Комюникейшън“. Заедно ще създадем листа от красиви места с топ оферти, които ще бъдат публикувани на 8, 9 и 10 май. Подготвяме и много изненади, за да направим една по-различна и позитивна туристическа борса в дигиталния свят. Ще подготвим и есенно издание, в което нашите читатели първи ще се запознаят с ексклузивните предложения за Сезон 2021, като целта е онлайн туристическите изложения да се превърнат в традиция.

заяви участие от 13 до 30 април, грабни нашите читатели с офертата си!

Дестинация (Общини), курорти, туристически обекти, хотели и всички места за настаняване, туроператори и представители на туристическия бранш могат да заявят своето участие в „Резервирай в България“, като  изпратят своите информации – топ оферти, цени, подробно описани за кой период са и какво включват. Представете Вашите дестинации за почивка със снимки, видео и ПР публикация по най-добрия за Вас начин, насочени към нашата многобройна аудитория, която през последната година е прочела близо 7 милиона пъти новините ни! Очакваме Вашите заявки от 13 до 30 април 2020 г. на адрес office@bgtourism.bg. Онлайн туристическата борса „Резервирай в България“ ще се проведе в сайта bgtourism.bg и фейсбук страницата facebook.com/bgtourism.bg на 8, 9 и 10 май 2020 г.

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията