Велико Търново. Противоепидемичните мерки отлагат Международното изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново за пролетта на 2022 година, съобщиха организаторите пред БТА. Според тях новите противоепидемични мерки, въведени със заповед РД-01-748/02.09.2021 на Министерство на здравеопазването и влезли в сила от 7 септември, правят невъзможно провеждането на изложението.
Най-голямата специализирана туристическа борса трябваше да се проведе от 21 до 23 септември във Велико Търново, посочват от Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“. Заради настоящата ситуация организаторите предвиждат то да се състои през пролетта на 2022 г.
Направените парични преводи по сметката на Общинската туристическа агенция „Царевград Търнов“ ЕООД за участие във форума ще бъдат възстановени на участниците.
Отлагането на изложението няма да повлияе на оценяването на номинациите в Националния конкурс READ & TRAVEL /“ЧЕТИ И ПЪТУВАЙ“/ и на Националния студентски конкурс за най-добра разработка на туристическа тематика. Наградите ще бъдат обявени на сайтовете https://culturaltourism.info/ и https://read-travel.eu,както и в медиите.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegram,  LinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA