Slide
Slide

“Luxury Discounts“ е членски клуб, който предлага хотели на ексклузивни цени, които са достъпни за лимитиран период от време. Преди да се качи на сайта, всеки  хотел се проучва по клас, хотелска база и отзиви от клиенти, след което се осъществява кореспонденция с него относно отстъпките, които може да предложи. За да бъде качен на сайта, хотелът трябва да има минималната отстъпка 20%. Освен директните отстъпки в офертите на Luxury Discounts присъстват и допълнителни комплименти специално за клиентите на фирмата, така че те да останат удовлетворени от прекарването си на всяка цена.

Всички резервации се случват директно през сайтa  по лесен и удобен начин. Всяка седмица изпращаме бюлетин, за да уведомяваме нашите регистрирали се потребители за най-вдъхновяващите ръчно-подбрани оферти. Основната мисия на фирмата е да предоставя висок клас хотели на ниски цени, като по този начин помагаме на хотела на запълни капацитета си и на клиентите ни да се насладят на едно качествено хотелско настаняване. Започнахме дейността си през 2016 г. и днес имаме над 250 хотела от България, Турция и Гърция.

В тази ситуация на кризата COVID-19, при която туризмът е един от най-засегнатите отрасли в България, нашата агенция Luxury Discounts стартира кампания с ваучери “На почивка въпреки COVID-19”. Нейното начало бе на 13 април и включва множество оферти за хотели и места за настаняване в България , които се обновяват постоянно на сайта.

Всеки желаещ може да подкрепи кампанията като посети сайта: https://bg.luxury-discounts.com/ и избере престой в предпочитан туристически обект и за желания от него брой дни. Така той ще получи ваучер със значително намаление, който ще може да се използва спрямо продължителността на всеки ваучер.

Заплащането за ваучерите става предварително, но не се налага клиентът да уточнява от сега конкретни дати за своята почивка. Може да разберете повече за кампанията тук:

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията