Slide
Slide

Bulgaria Wine Tours е лицензиран туроператор и е първият такъв, специализиран във винен туризъм в България. Вече над 5 години организираме пътешествия за чуждестранни и български туристи, в които ги запознаваме с прекрасните вина, култура, традиции, традиционна кухня и красивата природа на България.

Предлагаме както еднодневни винени турове, така и по-продължителни пътешествия из всички винарски региони на България, както за индивидуални така и за малки групи туристи. Всички винарски обекти и кулинарни дестинации са предварително проверени лично от нас, за да гарантираме запомнящо се изживяване на туристите. Нашите винени гидове съпровождат туристите през целия тур, запознавайки ги с историята на винопроизводството в България от Траките до наши дни, съвременните тенденции в съчетаването на вино и храна и всякаква допълнителна информация. Винените турове също включват организирани от нас транспорт, нощувки, дегустации, винени обеди и/или вечери, посещения на културни забележителности.

Нашите турове

Предлагаме различни турове по продъжителност и големина на групите, като разбира се можем да отговорим на индивидуали запитвания, съобразени с нуждите и предпочитанията на туристите. Винаги ще се опитаме да удовлетворим конкретни желания и запитвания за маршрути, различни от представени на уебсайта ни!

Индивидуални турове: Предлагат се целогодишно, със средна продължителност от 6 дни, което позволява запознаване с вината, кухнята, културни забележителности и градски обиколки в един винарски регион. Туровете могат да са съобразени с нуждите и предпочитанията на туристите и са прекрасни пътешествия дори за 2-ма човека.

Кратки винени забежки: тридневно винено преживяване, изпълнено с вино, храна, култура и приятно прекарано време. Три дни на посещения и дегустации във винарски изби, посещения на забележителности, но и с достатъчно време за заслужен отдих. Кратките винени забежки могат да се организират целогодишно за 2-ма човека и за малко по-големи групи.

Групови турове: Големината на групите е обикновено между 4 и 12 човека. Всеки ден от маршрута включва посещения и дегустации в бутикови винарски изби и посещение на културно-историческа забележителност. Туровете обикновенно обхващат два винарски региона и са страхотен начин за културно-гастрономическа ваканция с приятели, а защо не и за среща с нови приятели.

Еднодневни турове

Еднодневните турове са прекрасна възможност за откъсване от забързаното градско ежедневие, дори и само за ден. Един ден, започващ с взимане от Вашия адрес, посещение на винарски изби, приятен обяд и възможност за посещение на културна забележителност. Накрая на деня Ви оставяме доволни обратно вкъщи.

Бирени турове

Ако сте бирен ентусиаст и искате да се докоснете до тайните на пивоварството в България, бирените ни турове ще ви отведат до малки занаятчийски пивоварни, където ще се запознаете с технолозите, ще се докоснете до малца, ще си поговорим за производството на бира и разбира се, ще опитате различни живи бири от lagers, ales, stouts и всички между тях.

Прекрасна възможност са комбинираните дневни турове от София и Пловдив, които включват посещения на малка пивоварна с дегустация на различни бири и винено преживяване с дегустация на прекрасни вина във винарска изба.

Винени събития

Доверете ни се да създадем Вашето незабравимо винено събитие!

Представяли ли сте си момински и ергенски партита във винарски изби или рожденни дни на винена тематика? Красивите лозови масиви са прекрасно място за продуктови представяния, корпоративни събития и тиймбилдинг. Мечтали ли сте някога да станете технолог на вино поне за един ден?

Представете си тези запомнящи се събития в живописна винарска изба и зашеметяващ пейзаж сред лозови масиви.

Заедно с Вас ще създадем специално събитие, с отношение към всеки детайл и място, което черпи вдъхновение от местната култура.

За контакти:

+ 359 (0) 882 602 021

info@bulgariawinetours.com

www.bulgariawinetours.com

Последвайте ни във Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията