Slide
Slide

В “К Hotel Managment Consult” сме специализирани в предоставянето на индивидуални решения за експолоатация на места за настаняване от всякаква категория и концепция.

Имаме опит в управлението на нишoви бутикови имоти, големи ризорт комплекси, малки градски бизнес хотели, въвеждане на реални практики и процедури на различните марки хотелиерския бизнес.

Ние полагаме специални грижи да развием задълбочено  вашия бизнес и неговите цели.

Най –новото решение , което бихме могли да ви предложим е:

Маркетинг и въвеждане на резервации дистанционно с отдалечен достъп на предоставено от вас устройство с инсталиран хотелски софтуерен продукт, с който работите. Това ви дава възможност да спестите средства от заплати ,осигуровки,настаняване или транспорт и всички съпътсващи разходи от пребиваването на служители в хотелите ви. Ако ви липсва този тип подготвен персонал, или не са достатъчно подготвени за да ви вдигнат продажбите, ние можем да ви предложим тази услуга срещу месечна такса и стоим зад вашия успех.

Нашето мнение , е че туроператорите  в досегашния си вид ,начин на договаряне и продажби, е много неефективен и остарял . Мрежата от туристически  бюра и агенции, които подържат е много скъп и тромав инструмент за продажби. Света се дигитализира вече и тази стара система на работа е неефективана .  Освен това таксите и комисионните, които плащате на туроператорите, са такива, че ги прави едва ли не съдружници в бизнеса ви, без те да са инвестирали в него и без да носят какъвто и да е споделен риск. Предлагаме Ви да продаваме хотела ви, дигитално, в реално време, на гъвкави ценови политики, без извиване на ръце . Нашата цел е да  достигнем директно до крайните потенциални потребители на хотела ви, без това да минава през утежняващи крайната цена посредници.

Ние предлагаме още :

Да поемем дейности  като външна фирма доверен партньор, от експлоатацията на комплекса ви.

Съдействие   за категоризация и прекатегоризация на обектите ви.

Подготовка за отваряне  на нови хотели , както и промяна на концепция и реорганизация на съществуващи хотелски бази.

Извършване проектиране за преустройства, преоборудване и ремонт на хотелски комплекси, ресторантите и барове към тях, както и цялата им прилежаща инфраструктура.  Проектиране и подмяна на машини и оборудване за ресторанти, барове  СПА центрове и перални стопанства.

Озеленяване и напоителни системи.

Проектиране и изпълнение на видео наблюдение, пожаро известяване, озвучаване, телефонни централи.

Ревизране на договори с всички видове доставчици, за оптимизиране на качеството, количеството и цените на консумативи, препарати, храни и напитки.

Изготвяне на HACCP системи и обучение за начина на правиното им водене.

В областа на храненето и хаускипинга –  да осигурим персонал с опит, който да обучим и да работи за вас, както и опция да е назначен в нашата компания и да го ползвате под наем.

Организиране на нощувки на персонала ви, както и транспорт , с който да се придвижват смените.

Изготвяне на менюта, бар карти, винени листи,  и обучение по тях на ваш персонал.

Намиране на изход от всяка ситуация, която пречи на работата, дава лоши финансови резултати  и вреди на имиджа ви. Ние ще изготвим подробен  анализ на ситуацията при вас, включително и финансова обосновка  къде се губят средства и оскъпява себестойноста на продукта, който предлагате и стопява  процента печалба, който сте заложили в бюджетите си. След което ще предложим работещо решение.  При одобрение от ваша страна на предложенията ни, да ги осъществим така, че да се обърнат нещата във ваша полза.

За по-подробна информация , моля посетете нашия сайт:

www.k-hotelmanagmentconsult.com

Там ще намерите повече за  дейността ни, референтна листа на клиенти , с които сме работили, както и контактите ни, за да организираме евентуална среща.

Бъдете здрави,

Останете си вкъщи!

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията