Лимасол/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Никозия. Кипър стана първата държава-членка на Европейския съюз, която предупреди, че планира да премахне изискванията за влизане като тестване и карантина за пътници, които се ваксинират срещу COVID-19.

Хотел във Велинград създава най-безопасната среда и най-звездната програма за Коледа и Нова година

Според правителствения план, който трябва да влезе в сила през март следващата година, ваксинираните пътници няма да имат нужда да спазват други правила за влизане, свързани с COVID, като част от плана за действие за възобновяване на полетите до страната. Планът беше разкрит пред Cyprus Mail от министъра на транспорта на Кипър Янис Карусос.

На 7 декември е онлайн премиерата на destinations.bg и списание Destinations – ultimate guide for your holiday

„Очаква се измененият план за действие да засили допълнително интереса на авиокомпаниите за извършване на допълнителни полети до Кипър, подобряване на свързаността и увеличаване на пътническия трафик“, каза министърът, отбелязвайки, че новият план за действие включва четиристепенен списък за безопасно пътуване.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията