Туристите бяха посрещнати от домакините тържествено
Slide
Slide

Пунта Кана. Първите български туристи тази зима вече се наслаждават на топлото време, красивите плажове и гостоприемството на Доминикана. Островната държава

Катя Танева

посрещна първия полет от Мадрид за последните 9 месеца, съобщи за bgtourism.bg Катя Танева – директор на представителството на Аворис за Доминикана. На полета на Evelop от Мадрид е имало общо 423 пътници.

Малко са българските туристи, но за нас този полет на Evelop е специален, защото ние отново имаме възможност да посрещаме гости от цяла Европа“, сподели Танева.

Припомняме Ви, че всяка събота бе предвидено да има директна връзка от испанската столица до екзотичната държава, но заради големия интерес са пуснати още два допълнителни полета на 27 и 28 декември, малко свободни места са останали само за 28-ми, всички останали полети са пълни. Хотелите в Доминикана са почти пълни през следващите 4 седмици, като основно има туристи от Северна и Южна Америка, а вече и от Европа.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията