Slide
Slide

Онлайн премиерата на най-новите медии от групата на Национална информационна агенция bgtourism.bg – destinations.bg и списание Destinations – ultimate guide for your holiday, ще бъде на 7 декември.

Списанието е двуезично – на български и английски език, ще се разпространява безплатно (онлайн, а в следващите дни ще излезе от печатница във Варна и на хартиен носител). В него ще бъдат представени дестинации, личности и бизнеси, свързани с туризма.

Първият брой на годишното издание е 128 страници.

Нашата мисия е уеб страницата и списанието да бъдат още една престижна трибуна на туристическата индустрия, както и работещ инструмент, който по най-добрия начин да представя българския бизнес и туризъм пред света.

С премиерата на най-новите и специализирани издания за туризъм у нас

започваме с голяма отговорност и инициативата да награждаваме отличниците в туризма в България.

Всеки ден ние сме в контакт с всички сектори в туристическата индустрия и виждаме усилията, които се полагат. Нашата селекция от победители за 2020 г. е пример за професионализъм и представлява най-доброто от българската и международна туристическа индустрия в страната ни. Отличията имат двойно по-голяма тежест, защото в една от най-трудните в историята на световния туризъм година носителите на големите награди в отделните категории показаха хоризонта, който трябва да следваме – да не правим компромис с професионализма, да продължаваме да работим със страст, да имаме индивидуално отношение към потребителите, да се усъвършенстваме и да бъдем иновативни.

Общо 8 са категориите, като голямата награда на bgtourism.bg и списанието е „Дестинация на годината“,

която ще бъде връчена на 7 декември.

Чрез национална информационна агенция bgtourism.bg, която вече достигна до аудитория от 2 175 000 уникални потребители според Google Analytics, ние ще продължим ежедневно и коректно да Ви информираме с най-важните новини от туризма в България и по света, а чрез destinations.bg и списанието любителите на туризма ще научават за актуални и интересни дестинации, ще отдаваме значимото внимание на личностите, които имат пряк принос за развитието на туризма.

Благодарим на всички за доверието и подкрепата, за високата оценка, която получаваме от експертите и всички читатели, които обичат туризма!

Руслан Йорданов
Собственик на bgtourism.bg,
списание Destinations – ultimate guide for your holiday,
destinations.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията