Slide
Slide

София. Абакс предлага на своите клиенти директни полети до Занзибар през 2021 г. Датите на полетите са потвърдени – на 9.02-18.02.2021 и 26.02-07.03.2021 г., с чартъри София – Занзибар – София. Туроператорът ще предложи на българските туристи ол инклузив почивка на специални цени. До 31 декември са отстъпките за ранни записвания.

Снимки abax.bg

В пакета се включени настаняването, изхранването, тематична занзибарска вечер за Мaya Beach Resort & SPA 4*+ / Waridi Beach Resort & SPA 4*+; трансферите между летището и хотела, 2 PCR теста – при отпътуване и при връщане в България (ако има такова изискване, в лаборатории Рамус), медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс; застраховка ,,Отмяна на пътуване“ с Евроинс. Родните ни туристи ще имат и представител на туроператора с български език по време на целия престой.

Желаещите да изпратят последните зимни дни през февруари могат да избират настаняване в три хотела и да се наслаждават на екзотичните плажове на Занзибар, който е известен като Островът на подправките и усмивките.

По време на своя престой българските туристи имат възможност да резервират екскурзиите до резервата „Йозани“, „Островът на подправките“, „Затворническият остров“, Каменният град и морско сафари с включен обяд.
Припомняме Ви, че туроперторът включва пакет „Максимална сигурност при пътуване“, който на 100% гарантира средствата на партньорите и клиентите.

Запознайте се с ексклузивните предложения на Абакс за Занзибар!

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията