Велинград. Петзвезден хотел в СПА столицата на Балканите – Велинград, намери начин как да осигури на своите гости безопасна среда за Коледа и Нова година. Ръководството на Arte Spa&Park Hotel през последните месеци не само обсъждаше най-добрите варианти за програма за изпращане на 2020 г., но и търсеше най-подходящия начин как да осигури най-добрата здравословна среда за своите гости.

„Всеки гост, посетил хотела по пакети Коледа и Нова Година ще бъде тестван в мобилен пункт на територията му от медицинско лице. Целият екип на хотела вече има привилегията и задължението по вътрешен алгоритъм да се тества с единствената цел да бъде спокоен както той, така и гостите! Идеята е празничните дни за всички  да бъдат истински, спокойни, пълноценни! Тестовете, разбира се ще са напълно безплатни, а вида им ще бъде съобразен с най-точния към момента на тестване», заяви за bgtourism.bg генералният мениджър на Arte Spa&Park Hotel Анна Божкова.

На 7 декември е онлайн премиерата на destinations.bg и списание Destinations – ultimate guide for your holiday

Тя посочи, че това е най-хубавото и най-чаканото време от годината, онова което е изпълнено с безброй чудеса – малки и големи…времето, в което безусловно всички стават по-добри, по-даващи и по-вярващи. Именно заради това екипът на Arte Spa&Park Hotel, намери начин как да обещае едни истински, изпълнени с вяра и веселие празници.

СПА дестинациите в България са най-търсени сред нашенци, хотелите във Велинград са посрещнали най-много туристи през октомври

„И така, след като сме здрави и на топло до камината в хотела, е време да разкажем малко повече за програмата, която организирахме с огромно желание за своите гости. Посрещаме Бъдни вечер традиционно с вкусни постни блюда и автентичен фолклор. Коледният ден е посветен на първо място, на най-малките гости – анимация от сутринта ги очаква, а в следобедните часове при тях престига…Дядо Коледа. Вечерта ще е класическа до най-малкия детайл, сред страхотна празнична храна и обстановка на сцената на ресторанта излиза Хилда Казасян, за да ни порадва с уникалния си глас, чар и излъчване.

Вторият сезон на All Inclusive пожъна голям успех в СПА столицата на България – Велинград

Дните между Коледа и Нова Година са не по-малко празнични и очаквани. Във всеки един от тях сме се погрижили за безплатна, целодневна анимация за децата в хотела и различни тематични вечери за по-възрастните край камината в Лоби бар. През целия период в ARTE гостува „Мега Пиано“ – струва си да се види!“, сподели Божкова.

Новогодишните дни в хотела започват още от 30 декември с традиционен за хотела концерт под откритото снежно небе – тази година гостуват ЪпсурТ. 31 декември  ежегодно е дълъг и тежък ден /в добрия смисъл на думата/, той събира в себе си различни активности за различните вкусове на гостите – невероятни СПА изживявания за дамите, които се подготвят за вечерта и също толкова интересни барбекю извивявания за господата, със същата цел – подготовка. Блясъкът на вечерта идва с Краси Радков, Силвия Кацарова и Преслава – звездна компания само за избрани, за всички гости на Arte Spa&Park Hotel! Малко след полунощ под звездите на Велинград, за трета поредна година, гостите ще се насладят не просто на заря, а на истинско шоу „Звук и Светлина“, сподели още Анна Божкова.

Пакет Коледа 2020

Пакет Нова година 2020 – 2021

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA