София. На днешния ден точно преди 18 години – 4 декември 2002 година, националният превозвач „България Еър“ изпълнява първия си полет по направлението София – Лондон – Париж – София. Днес авиокомпанията вече оперира до 24 директни дестинации в Европа, като поддържа две вътрешни линии, с които осъществява връзка между София, Бургас и Варна, а благодарение на десетките си партньори осигурява на пасажерите си възможност да посетят почти всяко кътче на земята.

Здравната ситуация в света „отне крилете” на много хора, за които небето бе дом. В същото време обаче авиотранспортът продължава да е един от най-безопасните и красиви начини да пътуваш, а мисията на „България Еър“ през тези 18 години винаги е била да доближи хората до техните цели, давайки им възможност да летят. Затова по повод 18-ия си рожден ден  националният превозвач на България е подготвил специални изненади за пътниците си.

На 4-ти, 5-ти и 6-ти декември, като комплимент към пасажерите, всеки може да се възползва от –18% отстъпка при резервация и закупуване на самолетни билети от авиокомпанията.

Всеки, който иска да използва специалната отстъпка, може да го направи още днес като закупи своя билет през Центъра за обслужване на клиенти на callFB@air.bg или посети офисите на „България Еър“ във Варна, Шумен, както градския офис в София. През уикенда билети с -18% отстъпка ще могат да се резервират само през Центъра за обслужване на клиенти.

За празниците „България Еър“ пуска допълнителни полети до Париж, Цюрих, Амстердам, Лондон, Франкфурт, Берлин, Брюксел и Атина

Тридневното промоционално предложение е само една от специалните изненади, които авиокомпанията е подготвила по повод важната си годишнина. Съвсем скоро очаквайте още подробности за това, което предстои.

Информация за всички полети, които „България Еър“ изпълнява при стриктни хигиенни и организационни мерки, след щателна и дълбока дезинфекция с лицензирани препарати и UV лъчи,  може да откриете на www.air.bg.

Всички самолети на националния превозвач са оборудвани със специални HEPA филтри, които обновяват постоянно въздуха по време на полет и го филтрират при температура от над 200 градуса по Целзий.

За допълнително спокойствие на пасажерите, на борда са подсигурени топла вода, сапун и дезинфектанти, а за да осигури максимална гъвкавост на всички пътуващи националният превозвач има удобна политика за безплатно презаверяване на вече закупени самолетни билети.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA