София. При стриктни хигиенни и организационни мерки и след щателно дезинфекциране на самолетите с препарати и UV лъчи, националният превозвач „България Еър“ ще предложи на всички, които трябва да пътуват, сигурен и комфортен превоз и още по-удобни полети, съобщават от авиокомпанията.

Специално за празниците „България Еър“ пуска допълнителни полети до редица дестинации, сред които Париж, Цюрих, Амстердам, Лондон, Франкфурт, Берлин, Брюксел и Атина. По този начин авикомпанията продължава да работи в унисон с мисията си да бъде в помощ на пасажерите и на всички, за които пътуването е необходимост.

България пуска на всичките си граници полезна брошура за Ковид-19 на 9 езика

За да осигури сигурен, безопасен и спокоен превоз, „България Еър“ е предприела всички възможни мерки. Преди всеки полет самолетите на националният превозвач се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир.

Самолетите на „България Еър“ са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Имиджова рекламна кампания на България тръгна по спирките в Истанбул и върху билбордове из страната ни

Паралелно с това, националният превозвач предлага и удобна политика за презаверяване на самолетни билети. По този начин, дори да се наложи пътникът да се откаже от полета си, той може безплатно да го презвери за пътуване на друга дата или дестинация и дори да го преотстъпи на свой роднина или приятел.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA