Slide
Slide

с. Неофит Рилски/Варна. За първи път Исторически парк ще посреща посетители и през зимните месеци, съобщиха за Bgtourism.bg от туристическата забележителност. Атракцията ще остане отворена за всички, които обичат традиционните семейни разходки, индивидуалните културни обиколки  и не харестват тълпите от туристи. През есенните и зимни дни Исторически Парк предлага на своите гости да се насладят на спокойствие и тишина сред исторически реконструкции и артефакти.

„Тук, в атмосфера на хармония с природата, гостите на ИП могат да преоткрият очарованието на зимния сезон  и да се запознаят с българската и балканската история и култура. От 15 ноември 2021 г. до 15 март 2022 г. ще има ново работно време. Всеки ден от 10.00 до 16.00 часа,  посетителите ще могат да се разходят в парковата обстановка и да се докоснат до една не малка част от постоянните  експозиици  в комплекса. Декориран за зимата и изкусно осветен, Исторически Парк  ще се превърне в много специално изживяване в студените дни. Независимо дали сте любители на снега или не – Исторически Парк ще очарова всеки с лично отношение“, споделят от туристическата забележителност.

Нова година в Маритим Парадайз блу в Албена

В петъчните и почивни дни, след предварителна заявка, на разположение ще бъде  екскурозовод, който акцентирайки върху най-важните за епохата исторически и любопитни факти ще обогати познанията на посетителите и ще превърне времето прекарано с най-близките в пълноценно и незабравимо.

Нова година във Фламинго Гранд в Албена

За всички категории посетители, таксата за входни билети ще бъде намалена, като златните карти ще запазят своите нива на приложение и преференции и през този период на годината. Възрастни (от 18 години): от 20.00 лв/на човек, пенсионери и хора със специални потребности: от 10.00 лв/ на човек, деца (4-18 години): от 10.00 лв/ на човек. Входът за най-малките ще бъде свободен.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията