Slide
Slide

След цялостна реновация хотелът отвори врати през април като СПА Ризорт с минерална вода, най-модерния СПАцентър и целогодишен allinclusive

Банско. Изцяло реновирания СПА Ризорт „Св. Иван Рилски“ стартира лятото с тематични вечери с автентична атмосфера, изкусителни ястия по традиционни рецепти и много настроение.

В ресторант „Chefs Kitchen” стартира проект „Сетива“, в рамките на който всяка събота през месец юни акцент ще бъдат традиционни ястия от различни региони.

Проектът стартира на 5 юни със Средиземноморска вечер. Главният готвач Иван Иванов ще пренесе гостите в Мамма миа Италия на 12 юни, пътешествието продължава на 19 юни до слънчева Гърция и за 26 юни е организирана Черноморска вечер.

Изненадите не спират до тук – през следващите месеци са планирани много тематични вечери с участието на приятели и гост готвачи, които ще пренесат гостите в различни региони на света и ще ги преведат през едно изключително кулинарно пътешествие.

Празникът Русалии носи на румънците дълъг уикенд, много от тях ще го използват за почивка в България

Хотел „Св. Иван Рилски“ беше изцяло реновиран и отвори врати отново през април 2021 като целогодишен All Inclusive СПА ризорт. Новата му концепция съчетава ползите от почивка в планината с уюта и удобствата на съвременния хотел.

Акцент е новата гастро-концепция, включваща прясно приготвена храна, шоу-кукинг и бюфет с различни кулинарни специалитети от българската и интернационалната кухня.

България стана по-атрактивна за семейна ваканция след разговора на Стела Балтова и Даниела Стоева с водещи германски туроператори

Разположен на две нива, с площ  над 1000 кв.м, новият СПА Център в „Св. Иван Рилски“ е най-модерният в Банско. Горното ниво разполага с отопляем акватоничен басейн с 82 хидромасажни джета и джакузи, финландска сауна с прекрасна гледка към планината, хамам и арома парна баня, няколко масажни кабинета и съблекални. Долното ниво предлага СПА зона за възрастни (16+ години), билкова сауна с температура 80°C, солна сауна с хималайска сол, арома парна баня, парна баня с температура 45°C, просторна зона за релакс с камина и лакониум с топли легла.

В допълнение, СПА Ризорт „Св. Иван Рилски“ вече разполага и с външен отопляем акватоничен басейн и джакузи с температура на водата 34°C и 22 хидромасажни джета, както и първият денонощен фитнес в Банско.

Напълно реновираните стаи предлагат комфорт, уют и прекрасни гледки от терасата, а специално разработения матрак FPI Special Edition, от Happy Dreams, допринася за един хубав старт на деня.

При резервация на сайта на хотела ще получите най-добрите условия за настаняване.

Контакти: Reservations@saintivanrilski.com , Тел.: 00 359 889 478 707

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията