Slide
Slide

Халкидики. Хиляди български туристи ежедневно преминават границата с Гърция, за да отидат на почивка при съседите. Един от тях е Венцислав Евтимов, който вече 10 поредни години се наслаждава на прекрасна ваканция на полуостров Халкидики.

Снимка Венцислав Евтимов

Вчера той с часове чакаше на дългата опашка на границата при ГКПП Кулата, а в следобедните часове вече си беше потопил краката в Егейско море.

Днес отново се наслаждава на чудесното време и приятното отношение на персонала на плажното заведение.

Доволен полски турист рекламира Черноморието ни

Най-добрите цени за Гърция тук

Ползването на чадърите и шезлонгите става чрез минимална консумация.

Най-добрите цени за Гърция тук

Цените на Агиос Мамас, на ръкав Касандра, който е на полустров Халкидики, са достъпни за българите.

Най-добрите цени за Гърция тук

„Снимките говорят красноречиво. Това е един от най-актуалните бийч барове в района. В момента туристите са повече местни, чужденците са много малко. Качеството е повече от добро, цените са достъпни, работят повече от 10 човека на плажа с перфектно обслужване. Отворили са на 15 юни. Работното време е по 12 часа. Няма проверки, няма маски, няма ръкавици, няма дезинфектанти…, хората просто работят и не се оплакват“, сподели за bgtourism.bg Венцислав Евтимов.

Гърците глезят клиентите си с комплименти, заведенията се пръскат по шевовете. Нашенци са посрещани с менюта на български

ГКПП „Кулата“

Християн Георгиев е друг наш сънародник, който е на 10-дневна почивка в Гърция. Избрал е Паралия за 10 дни. „Избрахме мястото, защото морето е чисто, обслужването е на ниво и цените са доста прилични. Плажът е хубав и има  отлично отношение към туриста, посочва Георгиев. Целият апартамент струва 40 евро за ден, като цената може да се договори – да падне до 30 евро. В близост има магазини, където семействата се зареждат с хранителни стоки.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията