Bomo Tosca Beach 4*+
Slide
Slide

Хиляди български туристи вече се наслаждават на лятната си ваканция – всеки има право да избира дали да направи това в родината си или в чужбина. Представяме Ви топ 5 на най-предпочитаните до момента хотели за почивка в Гърция през Лято ‘2020 от клиентите на Planet.bg. Както знаете, южната ни съседка отвори официално границите си на 15.06.2020 г., което накара множеството любители на гръцките плажове и курорти да резервират активно last minute или възползвайки се от ежедневните промоции, които тази година хотелите изпращат. В много случаи отстъпката може да достигне до -50% дори при настаняване в топ сезон! Повече за актуалните промоции на гръцките хотели, можете да научите тук: https://www.planet.bg/promo

1. Bomo Tosca Beach 4*+

Наистина един от най-търсените и резервирани хотели това лято! Намира се в близост до Кавала (само 6 км) и на 1 км от Палио, където ще намерите много магазинчета, таверни и улички за разходка. Предлага се на база изхранване Ultra All Inclusive, от която клиентите винаги са били изключително доволни.

Плажът на хотела е пясъчен и обозначен със син флаг, гарантиращ чистотата му. Стаите в хотела представляват бунгала, разпръснати из територията на хотела сред прохладна борова гора.

2. Ekies All Senses 4*

Хотел – класика за клиентите търсещи релакс в модерна обстановка и спокоен плаж подходящ за деца. Философията на хотела е да бъде нещо повече от място за нощуване, а по-скоро проповядва бохемския начин на живот типичен за Гърция. Луксозна модерна обстановка, тиха музика, вкусна храна, плаж в малък спокоен залив – пълен релакс за всички сетива.

3. Blue Carpet Luxury Suites 4*

Изключително предпочитан от българските туристи малък бутиков хотел на плажа, в близост до Пефкохори на п-в Касандра, Халкидики.

Хотелът предлага на своите гости комфортни модерни стаи, бял интериор и екстериор, страхотен бийч бар и плаж. Ресторантът на хотела е подходящ както за хапване през деня, така и за вечеря в стилна обстановка. Обслужването е много добро и старанието на персонала е винаги налице.

4. Astir Alexandroupolis 5*

Най-предпочитаният хотел от клиентите на bg за почивка в Александруполис. Намира се на брега на морето и разполага с прекрасен дълъг 400 м плаж. Хотелът е само на 500 м от града Александруполис, стаите са комфортни и предлагат на гостите всякакви удобства от типа на мини хладилник, безплатен сейф, сателитна телевизия, безплатен Wi-Fi и други, а някои висок клас стаи предлагат и собствен басейн за максимален комфорт и релакс.

5. Porto Sani 5*

Лидер в луксозното настаняване на п-в Халкидки – Sani Resort! Част от комплекса е Porto Sani 5* – петзвезден хотел разположен до известната марина на Сани.

Тази година хотелът е реновиран изцяло и предлага още по-висок клас настаняване и отпреди – обновен спа център, както и нови ресторанти и заведения.

Изключително подходящ е за семейна почивка с деца като на територията на комплекса за най-малките ще откриете множество съоръжения като детски площадки, колела, детски басейни и разбира се опция за детегледачка.

Sani Resort е класика и няма нужда от много представяне – комплексът е с ненадминато вече десетки години обслужване, локация, изхранване, плажове и удобства.
Политиката на хотелите в Гърция това лято е – добри цени, промоционални оферти, още по-добро обслужване и старание в предоставянето на всички удобства за клиентите – защото обстановката през лято 2020 е безпрецедентна, но може да бъде такава и в добрия смисъл на думата!

Гърците глезят клиентите си с комплименти, заведенията се пръскат по шевовете. Нашенци са посрещани с менюта на български

Най-добрите оферти за почивка в Гърция – тук!

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията