Плаж Атлиман в Китен
Slide
Slide

Китен. Все по-често по Българското Черноморие могат да бъдат забелязани фитнес площадки и съоръжения. Такива вече има изградени на плаж Атлиман и Южен плаж в Китен, както и на Южния плаж в Приморско. Популярните като стрийт фитнеси в градовете станаха бийч фитнеси и се радват на огромен интерес сред младежите. За направата им са необходими до 14 дни, а една такава прощадка излиза между 6 и 20 хиляди лева. В цялата страна подобни фитнеси, които каляват не само здравето, но и извайват телата, вече има на 260 места.

Топ 5 на най-предпочитаните хотели в Гърция за Лято ‘2020 (снимки)

Цецо Георгиев и Йордан Йовчев имат огромна заслуга за популяризирането на фитнесите на открито в България

„Използването на фитнес уреди извън залите – сред природата, отдавна не e нова мода по света, но в България идеята сега прохожда. Заседналия начин на живот в последните години, динамиката на работния ден, стресът който вече е неделима част от ежедневието на всеки един човек, ни кара да помислим за здравето си едва когато то се влоши.

Враца отваря врати за туристи с нова платформа „Open Vratsa“

От раждането, през детството, младостта, зрялата възраст до дълбока старост. Това беше в основата, когато решихме да създадем нашата фирма предлагаща фитнес съоръжения за монтаж на открити площи“, съобщава Цецо Георгиев от „Спорт Парк Фитнес България” ООД. Компанията е изпълнена с реформаторски и новаторски идеи фирма, целяща да даде на всеки избор да бъде здрав.
Най-масовото специализирано съоръжение за стрийт фитнес SPF1001 е не само за тренировки, но и за провеждане на състезания и турнири състоящо се от 5 бр. лостове на 3 различни височини, маймунска стълба, шведска стена, 45° стълба, станция за лицеви опори, двойна успоредка, мултифункционална пейка, халки, мултифункционални ръкохватки за набирания, лост за хюмън флаг, лост със страничан захват. Всички елементи са изключително търсени от хората, които обичат да практикуват уличен или вече плажен фитнес.

Още за фитнесите на открито ТУК

Телефон за връзка с компанията +359 876 58 65 42

Най-големият въжен парк в България днес отново отваря врати

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията