Slide
Slide

Слънчев бряг. 51-годишният германец Пол Зайдел откри летният туристически сезон в петзвездния хотел Riu Palace Sunny Beach, който е най-новата перла в короната на Riu Hotels and Resorts в България. Летовникът пристигна у нас за 14-дневна почивка с TUI Германия. Той остана впечатлен от комфорта и умопомрачителна панорамна гледка към Черно море, която го посрещна в стаята му. Като постоянен гост на Риу хотели той сподели, че има RIU Class карта. Всички туристи, които се настаниха останаха впечатлени от мерките, които домакините са взели за безопасна почивка и очаровани от богатия избор в ресторанта. Хотелът е само за възрастни, туристи над 18 г. Всички, които си направят резервации до 15 юли ще ползват 30% за целия сезон, споделят домакините. Това ще даде възможност на много български гости да се докоснат до продукта с марката RIU, който в годините се е утвърдил със своето високо качество.

За гостите, които биха се притеснявали да пътуват, Riu Hotels предлагат гъвкави условия за анулации: безплатни анулации до 2 дни преди настаняване за всички гости, резервирали хотела онлайн.

Част от 24 часа all inclusive услугите са селекция от premium branded beverages, зареждане на мини бар с бира и безалкохолни напитки на всеки два дни, WiFi на територията на целия комплекс, безплатен сейф, Krystal fusion ресторант, стекхаус, swim-up бар, Капучино сладкарница.

Събитийният живот в туризма започва да се раздвижва! Ето какви са впечатленията на организаторите на първите мероприятия край морето

Има и открит басейн с мокър бар и директен достъп до собствен плаж с безплатни шезлонги и чадъри. Спа и уелнес центърът разполага със закрит басейн с хидромасажна зона, безплатна сауна и парна баня, както и с широка гама от масажи и козметични процедури. За гостите, които искат да останат във форма по време на почивката си, има безплатен фитнес, тенис корт, многофункционално спортно игрище за мини футбол, баскетбол и волейбол, както и фитнес програма Riufit и разнообразие от дневна и вечерна анимация.

Богато разнообразие от висококачествен ол инклузив

През 2020 г хотелът предлага нова екзекютив стаи на най-високите етажи с умопомрачителна морска гледка. Част от „екзекютив“ услугите са: безплатен паркинг, индивидуален check-in, възможност за резервиране на една вечеря в тематичен ресторант преди настаняване, мини бар се презарежда ежедневно, Liquor dispenser в стаите.

 

Резервациите вече са възможни и през официалният уебсайт на хотела http://riupalacesunnybeach.bg/ бързо, лесно и удобно, с  възможност за заплащате  кредитна карта.

Подари емоция!

Резервирай в RIU Hotels and Resorts!

За резервации:

* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay
saleshelios@tts.bg

Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до събота от 09.00 до 18.00

М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081

* Riu Pravets Golf and Spa

reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100

или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/

http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/

https://riupravets.bg/

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията