Проект “Море и вино” с участие на фестивала “Вино и храна”
Варна. Международното изложение Фестивал “Вино и храна‘‘ се провежда за единадесета поредна година през месец юни в град Варна. Регионални винарски изби, изби от цялата...
Ресторант в Банско спечели престижната награда за „Най-добър хотелски ресторант на България“ от Световните...
Банско. Изисканият а ла карт ресторант „Коме Прима“ на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен с наградата „Най-добър хотелски ресторант 2022“ от Световните кулинарни награди.
Гласуването се...
Ренесансово докосване в курорта “Св. св. Константин и Елена”, организират вечеря и изложба на...
Св. св. Константин и Елена. На 03.02.2024 г., от 19:00 часа, к.к. “Св. св. Константин и Елена” предлага възможността да се потопите в света...
Добре дошли в “Mirazur”: Най–добрият ресторант в света
Ментон, Франция: Току-що заел първото място на “World's 50 Best Restaurant Awards” в Сингапур - събитие, известно като Оскарите в света на първокласната кулинария,...
Добрич се влюби в шарената и ръчно изработена паста на Кирил от Варна
Добрич. Ръчно изработена паста, която е накарала мнозина италианци да си оближат пръстите, се радва на голям интерес на Фермарския пазар в Добрич. Своят...
Министър Динкова посети Баският кулинарен център
Сан Себастиан. Аромати, богатство от вкусове и кулинарно изкуство. Това представиха 8 мастър шефс на официалната вечеря по време на 8-ия Глобален форум за...
Звездният шеф Симеон Николов се завръща в HRC Culinary Academy с тематична вечеря и...
София. С гордост споделяме за изключителния успех на специалната тематична вечеря From Farm to Table, проведена на 19 ноември 2024 г. в нашия учебен...
Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна
Креативност, иновации и „най-вкусните“ изпити
Ролята на практическото обучение за реализацията на кадри в туристическата индустрия
Варна. Във Висше училище по мениджмънт – Варна се проведе...
Албена организира гурме-вечер „Водата среща въздуха и земята”
Албена. В събота от 19 часа във VIP Lounge ресторанта на Фламинго Гранд Хотел & Спа 5* готвачи от курорта ще предложат гурме-меню на...
Шеф-готвачите Севда Димитрова и Станислав Райчев представят в Бургас тънкостите на българската национална кухня
Бургас. Традиционни национални ястия ще могат да опитат бургазлии този петък /5 юли/ пред Пантеона в Морската градина във вечер, посветена на българската кухня,...