Шеф Благой Карастанев/Снимка личен архив
Slide
Slide
Сапарева баня. Нов екип има в кухнята на любимия и емблематичен хотел в Сапарева баня 103 Hotel& Spa. Целогодишно СПА дестинацията привлича туристи от страната и чужбина със своите лековити минерални извори и чист здравословен въздух.
Новите предложения в менюто на ресторанта към хотела впечатлиха гостите още след първите поръчки. Причината е, че изцяло нов екип е мотивиран да прави туристите щастливи и да им поднася истински кулинарни шедьоври.
Бутиковият хотел 103 Hotel& Spa в Сапарева баня е любимо място за бягство от натовареното ежедневие/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Начело на новия екип е младият и амбициозен Благой Карастанев, чието име не остана незабелязано на голям конкурс в Истанбул, където впечатли журито. Той  печели сребърен медал срещу участници от около 36 държави на международно състезание в турския мегаполис в дисциплина „Ресторантьорски десерт“.
Карастанев започва да готви, когато е само на 11 години. Още не е навършил 30 г., но има успешна кариера с цената на много труд и отдаденост. В СПА хотела той има свободата да изразява себе си чрез своята страст – да създава кулинарни изкушения. Шеф Карастанев споделя, че най-много му харесват адреналинът и възможността да въвежда новости в кухнята.
Сподели публикацията