Първият български морски курорт Св.св. Константин и Елена става на 115 г., организира празненства на брега на морето
Първият български морски курорт Св.св. Константин и Елена става на 115 г., организира празненства на брега на морето
Slide
Slide
Slide
Slide

Св. св. Константин и Елена. На 03.02.2024 г., от 19:00 часа, к.к. “Св. св. Константин и Елена” предлага възможността да се потопите в света на италианската Ренесансова култура чрез виртуално представяне на маслени творби на известни художници от XV и XVI век, които са изложени в Галерия „Уфици“ във Флоренция. Произведенията на изкуството ще бъдат представени, с възможността на съвременните технологии в местен 5-звезден хотел. Гостите ще имат възможността да видят шедьоврите, както никога до сега и да се насладят на тяхната красота и величие.

За да се създаде по-автентична обстановка и да се подчертае визуалното изживяване на гостите, осветлението в залата ще бъде изключено. Това ще позволи на посетителите да се фокусират изцяло върху творбите и тяхната магия. Тематична музика на живо ще Ви пренесе в Ренесансова Италия.

След като гостите се насладят на виртуалната pitch-black изложба, ще последва вечеря в ресторант Монти. Вечерята ще бъде съставена от множество кулинарни изкушения, представени на различни етапи, като гостите ще трябва да използват всичките си сетива, за да опознаят и да се насладят на вкусовете и текстурите на ястията от Италианската кухня.

Съчетанието от виртуална изложба на италиански Ренесансови творби и тематична вечеря  предоставя незабравимо изживяване, което обогатява културата и сетивата. Това е възможност да се насладите на изкуството и кухнята на една от най-великите епохи в историята.

Сподели публикацията