16 туристически компании и общини ще участват в изложението FITUR в Мадрид
16 туристически компании и общини ще участват в изложението FITUR в Мадрид
Slide
Slide
Slide
Slide

София/Мадрид. От 24 до 28 януари 2024 г. Министерство на туризма ще вземе участие в едно от най-големите туристически изложения в света – международно туристическо изложение FITUR 2024 в гр. Мадрид, Испания. На форума ще присъства министър Зарица Динкова.

По време на изложението ще бъдат организира ни и винени презентации, като акцентът ще е върху съществуващите и развиващи се винени дестинации в България. Гостите на българския национален щанд ще могат да се запознаят с възможностите за винено-кулинарен туризъм в Североизточна България, Тракийската низина и Розовата долина, Южен Сакар, Долината на Струма, Западна и Централна Дунавска равнина. Всеки от районите ще бъде представен с качествено, типично за тероара вино.

Участие на българския национален щанд по време на изложението ще вземат 16 български фирми и общини: „Уърлд Синерджи Tравъл България“ ООД, „Балканиа Тур“ ООД, „Бояна – МГ“ ЕООД, Столична Община ОП Туризъм, Община Пловдив, „Албена“ АД, „Май Стори Травел“ ЕООД, „ВИЯ ТРАВЕЛ“ ООД, „Тандем Травел“ ООД, „Филиптур 1“ ООД, Община Варна, „ЕНДЖОЙ ПРАЙМ ТУРС“ ООД, „Царевград Търнов“ ЕООД, „България Еър“ АД, „Глория Турс“ ООД, „Балкан Травел Експириенсис“ ООД.

Сподели публикацията