Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от Източнобалканска свиня

Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...

Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....
Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню на хотел 103 градуса

Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню...

Сапарева баня. Хотел 103 градуса ще посреща своите гости с ново меню, съобщи шеф Кирил Великов, който от две години е част от екипа...
Най-вкусните пици се правят с много любов и страст – по италиански, а варненец е световен еталон в приготвянето им

Най-вкусните пици се правят с много любов и страст – по италиански, а варненец...

Варна. Най-вкусните пици се правят с много любов и страст - по италиански, а варненец е еталон от световно ниво в приготвянето им. Когато...
Лео Бианки гостува на кулинарната рубрика на BGtourism.BG. Време е за …пица!

Лео Бианки гостува на кулинарната рубрика на BGtourism.BG. Време е за …пица!

"В неделя е време за ..." една хубава пица и добра компания. И кой може да ни бъде полезен с интересна рецепта за вкусна...
Вкусно и здравословно: Хотел “Петте елемента” в Сапарева баня посреща своите гости с ново и разнообразно меню

Вкусно и здравословно: Хотел “Петте елемента” в Сапарева баня посреща своите гости с ново...

Сапарева баня. Хотел "Петте елемента" в Сапарева баня посреща своите гости с изцяло обновено меню. Екипът от опитни и висококвалифицирани професионалисти е отделил специално...
Андре Токев отваря ресторант в 5-звездния хотел “Макси”, СПА столицата ще привлича туристи и с кулинарни шедьоври

Андре Токев отваря ресторант в 5-звездния хотел “Макси”, СПА столицата ще привлича туристи и...

Велинград. Шеф Андре Токев открива фантастичен ресторант в петзвездния Макси Парк Хотел & Спа във Велинград, съобщи за Национална информационна агенция Bgtourism.bg собственикът Арбен...
Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и да оставям нещо от себе си

Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и...

Слънчев бряг. 98% от салатите и ястията в най-новия петзвезден хотел от световноизвестната веригата на Riu в България – Riu Palace Sunny Beach, се приготвят...

Силвена Роу: Вечеря без десерт е като секс без оргазъм

С тази фраза започва нейният път към върха на висшата кулинария. Вижте разказа на тази знаменита жена от първо лице Не е тайна, че шеф...
В Албена започнаха да правят гигантските торти за 50-годишния юбилей на курорта

В Албена започнаха да правят гигантските торти за 50-годишния юбилей на курорта

Албена. В Албена започнаха да правят тортите за 50-ия рожден ден на ваканционното селище, който е на 24 август. За направата им са ангажирани...
Добрич се влюби в шарената и ръчно изработена паста на Кирил от Варна

Добрич се влюби в шарената и ръчно изработена паста на Кирил от Варна

Добрич. Ръчно изработена паста, която е накарала мнозина италианци да си оближат пръстите, се радва на голям интерес на Фермарския пазар в Добрич. Своят...