Slide
Slide

Велинград. Шеф Андре Токев открива фантастичен ресторант в петзвездния Макси Парк Хотел & Спа във Велинград, съобщи за Национална информационна агенция Bgtourism.bg собственикът Арбен Караджа.

Арбен Караджа вдъхна нов живот и блясък на емблематичния за българския туризъм Макси Парк Хотел & Спа във Велинград

Заведението ще се казва „Hunters“

и се очаква да бъде кулинарното бижу в СПА столицата на Балканите – Велинград. Ресторантът отваря врати на 16 април. Капацитетът му ще бъде 160 места. Звездният трансфер на Токев в отбора на туризма във Велинград дава заявка СПА столицата на Балканите да бъде привликателно място не само с минералните си извори, но и с кулинарните си шедьоври.

Пакет Великден 2021 в Макси Парк Хотел & Спа

Петзвездният Макси Парк Хотел & Спа отвори отново през март 2021 г.

Андре Токев е популярен и обичан шеф-готвач у нас, той е част от журито на Мастършеф. Кулинарният крал, който може да задоволи вкуса и на най-изтъчените, е единственият българин носител на престижното отличие “Global Masterchef Degree” за Източна Европа. У нас Андре Токев е основател на Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ).

С още повече блясък новите собственици на петзвездния Макси Парк Хотел & Спа продължават да пишат над десетгодишната му история. Хотелът е разположен в най-големия естествен боров парк във Велинград.

5-те минерални басейна са изцяло реновирани, както и прилежащото пространство около тях. 28 са новите Junior Suite, които ще ви предложат петзвезден лукс, необходим за една перфектна почивка.

Майски празници 2021 в Макси Парк Хотел & Спа

Комплексът предлага ненадминат SPA център, модерно и уникално оборудван, където да се откъснете от рутината на ежедневието и да се потопите в царството на масажите и релакса.

Спа центърът вече разполага и със солна стая. Освен външните и вътрешни минерални басейни и вълшебните Спа процедури, Макси Парк Хотел & Спа предлага на своите гости парна баня, руска и финландска сауна, тепидариум, автентичен турски хамам, кедрова сауна, релакс зала.

Гостите могат да се възползват и от широка гама от козметични процедури и лечебни масажи. Солариум и фитнес допълват екстрите, които Спа центъра предлага.

Новият детски кът осигурява забавлението на най-малките гости на хотела, докато родителите им се наслаждават на екстрите, които предлага Макси Парк Хотел & Спа, без да се притесняват за безопасността на своите деца.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията