Slide
Slide

Сандански. Елегантният Парк Хотел „ПИРИН” ***** е разположен върху западните склонове на Пирин планина, акустирал край устието на живописната река Санданска Бистрица, до прохладния парк на балнео и климатичен курорт Сандански.

Град Сандански се отличава с уникалния си за България здравословен климат – умерено-континентален, с добре изразено средиземноморско влияние.

Парк хотел „Пирин“, Снимка Руслан Йорданов

Съчетаването на благоприятните природни дадонсти заедно с богатството на минералната вода се изплозва за лечението на хронични неспецифични белодробни и алергични заболявания, заболявания на опорно-двигателия апарат и периферната нервна система.

Известен като „Българският климатичен Юг”, Сандански е една от най-популярните СПА дестинации в страната. Благодарение на своите уникални ресурси, добра работа и доказан професионален опит, Парк Хотел „ПИРИН” е  един от малкото признати и утвърдени СПА хотели в България, превърнал се в един от бележитите символи на град Сандански.

Парк Хотел „ПИРИН” е първият хотел в страната, който защити успешно и получи Европейски сертификат за качество „EUROPESPA WELLNESS” от ЕСПА /Европейска СПА Асоциация/, свидетелство, че отговаря на всички европейски изисквания за уелнес инфраструктура, безопасност, хигиена и качество на обслужването. 

Хотелът разполага с 130 двойни луксозни стаи, 4 луксозни апартамента, 4 ВИП и 2 Президентски апартамента.  Парк Хотел „Пирин” предлага и настаняване в Апартаментен комплекс „Пирин” в апартаменти тип Стандарт /с една спалня/ и апартаменти Фемили /с две спални/. 

Хотелът разполага с уникална СПА и уелнес зона, където може да се насладите на разнообразие от eвропейски и световни СПА процедури с първокласна козметика, включително био продукти, както и с характерни български билки и аромати.

СПА център „Пирин” разполага с ВИП зона, където може да си подарите различни ритуали за двама или може би да изненадате любим човек. Всичко за Вашата коса грим, маникюр и педикюр с професионални и висококачествени продукти. НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА СА УНИКАЛЕН КЛИМАТ, МИНЕРАЛНА ВОДА И ИНДИВИДУАЛНО ПОДБРАНИ СПА ТЕРАПИИ И УСЛУГИ, препоръчани и извършени от квалифициран персонал.

За Вашите бизнес срещи и делови събития, Парк Хотел „Пирин” разполага с просторни и удобни конферентни зали с различен капацитет. На разположение на гостите на хотела са традиционен Балкански ресторант, здравословен и изискан Средиземноморски ресторант, уютен лоби бар и бар басейн. За Вашето добро настроение в нощните часове заповядайте в изисканата обстановка на Пиано бар „Faces”, където може да се насладите на селектирани напитки и подбрана музика – гаранция за един приятен край на деня.

За каквото и да мечтаете – елате и се заредете от природната красота, лековитата минерална вода, прекрасните гледки и всичко онова, което този слънчев и уютен

ДОМ, ДАЛЕЧ ОТ ДОМА може да Ви предложи.

За връзка с Парк Хотел „Пирин”
Тел.: +359 746 3 56 56; Моб.: +359 893 300 300;

e-mail: marketing@parkhotelpirin.com ; reservations@parkhotelpirin.com

WWW.PARKHOTELPIRIN.COM

Facebook – Park Hotel PirinInstagramparkhotelpirin
гр. Сандански, България

Парк Хотел „ПИРИН” е член на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

*публикация

Сподели публикацията