Slide
Slide
Велинград. Разположен в самия център на град Велинград, но въпреки това заобиколен от природа и невероятно релаксираща атмосфера, СПА хотел „Рич“ е известен с изключително обслужване, неповторим СПА център, уникалната кухня и безброй други удобства, които отсядат в съзнанието Ви и изграждат нови дефиниции на думите лукс, разкош и наслада.
Хотелът е заобиколен от вековните дървета на „Боров парк“, което създава чудесни условия да се насладите на спокойна разходка с любимите си хора сред чистия родопски въздух. Градината на хотела е прекрасна комбинация от спокойствието на природата и разкоша на луксозния хотел.
Ако сте ценители на модерната фюжън кухня, то тогава ресторант Garden of Rich гарантирано ще Ви остави без дъх. Сравнително новата концепция на фюжън кухнята се практикува изключително смело и сполучливо в там.
Прибавянето на някои нетрадиционни аромати и сливането на различни храни, носи блаженство за Вашите сетива. Ако пък сте привърженици на традиционната кухня, Таверна Омар, която е част от хотел “Рич”, обещава да Ви впечатли с местни рецепти, запазени и непроменени дълги години наред. Таверна „Омар“ използва една практика, която е изключително позитивно оценена от посетителите, а именно практиката да се използват само пресни и напълно биологични продукти – набрани от собствените зеленчукови градини на хотела.

Здравословна храна, допълнена с чист родопски въздух, лековита минерална вода и множество витализиращи и детоксикиращи СПА процедури – това е тайната за чист ум и здраво тяло.
Хотел “Рич” разполага с изключителен СПА център, в който ще бъдете посрещнати от квалифицирани професионалисти.
Водата във всички басейни и съоръжения е минерална, а чудесната атмосфера Ви кара да забравите всичките си проблеми. Освен това, ще имате възможността да се насладите на сауна парк, зона за масажи, където се предлагат редица екзотични масажи, също както и медицински и балнео услуги.
Последно, но не на последно място, е важно да споменем, че екипът на СПА хотел „Рич“ полага колосални усилия, клиента да бъде персонално обгрижен и задоволен във всяка негова нужда. За да бъде постигната тази цел, има служители, чиято отговорност е да подсигурят стопроцентовият комфорти уют на гостите на хотела.
Това бива постигнато като всеки един посетител бива обгрижван персонално и екипа се уверява, че почивката ще бъде прекарана по индивидуалните стандарти и изисквания на госта. СПА хотел „Рич“ обещава да предостави на Вас и любимите Ви хора почивка, която ще искате да продължи вечно.
СПА хотел „Рич“ е член на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм
СПА хотел „Рич“ – Велинград, снимка Руслан Йорданов

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията