Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
“В неделя е време за …” Пилешко филе с прошуто

“В неделя е време за …” Пилешко филе с прошуто

И този уикенд кулинарната ни рубрика „В неделя е време за …“ е в кухната на един от най-добрите готвачи в България – шеф...
Първият победител в “Кухнята на Ада” готви 7-степенно меню в Албена

Първият победител в “Кухнята на Ада” готви 7-степенно меню в Албена

Албена. Победителят от първия сезон на „Кухнята на Ада" Дани Спартак беше гост готвач на събитие, което се проведе днес в Маритим Парадайс Блу...
Емблематичен ресторант в Бургас отново посреща гости след мащабен ремонт

Емблематичен ресторант в Бургас отново посреща гости след мащабен ремонт

Бургас. Емблематичният ресторант "Младост" в Бургас ще посреща своите гости в изискана атмосфера и с отлична кухня. Заведението е част обновения учебно-производствен комплекс на Професионалната гимназия...
Бургас кани гости на гастрономически туризъм

Бургас кани гости на гастрономически туризъм

Бургас. Представители на отдел "Туристически политики и дейности" в Община Бургас се включиха във втората гастрономическа онлайн вечеря, организирана от Международния център за вина...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Варна. Шеф-инструктор и студенти на Института по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 11-тото Южноевропейско кулинарно състезание, което се проведе...
Висше училище по мениджмънт стартира уникална за Европа специалност

Висше училище по мениджмънт стартира уникална за Европа специалност

Варна. През новата 2020-2021 учебна година Висше училище по мениджмънт (ВУМ) стартира специалност по Кулинарни науки и технологии, съобщават от учебното заведение за bgtourism.bg. ...
Вкусът е същият, визията друга! Родни топ готвачи представят в книга традиционни български ястия по иновативен начин

Вкусът е същият, визията друга! Родни топ готвачи представят в книга традиционни български ястия...

София. Книгата на издателство "Кактус" "20 български топ готвачи” е вече в книжарниците и мрежата на METRO Bulgaria. В книгата можете да видите рецептите...
Черноморска кухня: Българин отиде за 15 дни в Италия, а остана 17 години. Днес има свой ресторант в сърцето на Тоскана

Черноморска кухня: Българин отиде за 15 дни в Италия, а остана 17 години. Днес...

Те готвят уникално вкусно! Те са част от най-новия проект Черноморска кухня, който има за цел да покаже, че България е чудесна кулинарна дестинация,...
НСИ: 1 058 лева е средната заплата в “Хотелиерство и ресторантьорство”

Вижте какво ще готвят на Националната кулинарна купа в Пловдив

Пловдив. Ястия от ориз в гювече ще сътворят участниците в дисциплината  „Нов прочит на българската кухня“, която се включва за първи път в турнирите...
Кулинари ще правят тиквеник-рекордьор в Севлиево

Кулинари ще правят тиквеник-рекордьор в Севлиево

Дължината на традиционния сладкиш организаторите оставят за изненада Севлиево. С рекорден по размерите си тиквеник Община Севлиево ще изненада всички жители и гости на града...