Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ZANZIBAR
Шеф Манчев ще оценява участниците в кулинарно състезание в Професионалната гимназия по туризъм в Бургас

Шеф Манчев ще оценява участниците в кулинарно състезание в Професионалната гимназия по туризъм в...

Бургас. На 22 февруари 2020 г. в гр. Бургас ще се проведе кулинарното състезание "Ти си ШЕФ-ът", в което ще се включат деца от...
Ръководството на проекта „Черноморска кухня“ участва в два световни форума в Турция

Ръководството на проекта „Черноморска кухня“ участва в два световни форума в Турция

Истанбул. Ръководството на Международния трансбрегови изпълнителен комитет – Черноморска кухня (International Transcoast Executive committee BSC -ITEC BSC), в чийто редици като вицепрезидент е българинът...
Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна

Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна

Креативност, иновации и „най-вкусните“ изпити Ролята на практическото обучение за реализацията на кадри в туристическата индустрия Варна. Във Висше училище по мениджмънт – Варна се проведе...
Посланиците на Индонезия и Полша ще бъдат специални гости на Street food & Art Festival във Варна

Посланиците на Индонезия и Полша ще бъдат специални гости на Street food & Art...

Индонезийски танци ще допълнят екзотичното културно пътешествие Варна. Посланиците на Индонезия – Н.Пр. г-жа Сри Астари Расджид и на Полша – Н.Пр. Мачей Шимански ще...
Кулинарни събития и шеф-готвачи завладяват столицата в началото на 2020 г.

Кулинарни събития и шеф-готвачи завладяват столицата в началото на 2020 г.

Паоло Касагранде е сред кулинарните магьосници, които пристигат в България за GastronomiX 2020 София. С нов формат, обогатен тематичен обхват и кулинарно магьосничество. В тази...
Специално предложение от шеф Филип Петров: Диня и зелено сирене от черни вит

Специално предложение от шеф Филип Петров: Диня и зелено сирене от черни вит

Той се казва Филип Петров и има повече от 10 години натрупан международен опит като Шеф-готвач. Работил е  като главен готвач в А ла...
Код “Сладък ден” в Интер Експо Центъра в София

Код “Сладък ден” в Интер Експо Центъра в София

Там, където шоколадът, пицата и виното си дават среща Всеки ден може да бъде сладък. Независимо кой от седмицата е. Е, този четвъртък, 7 ноември,...

Търсят се най-вкусните и автентични бургаски рецепти

Бургас. Остават само броени дни до крайния срок за събиране на най-автентичните и вкусни бургаски рецепти, които ще бъдат издадени в книжка за празника...
Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню

Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню

Велинград. Туристическият бизнес във Велинград е изцяло готов да посрещне своите гости веднага, след като бъдат разхлабени обявените мерки за ограничаване разпространение на COVID-19....
Горе ръцете! В Лондон отваря врати ресторант, в който ще ви хранят сервитьорите

Горе ръцете! В Лондон отваря врати ресторант, в който ще ви хранят сервитьорите

Лондон. Излизането на вечеря е удоволствие, защото това означава, че не е нужно да готвите или да миете. В Лондон през следващата седмица ще...