Slide
Slide

Сингапур. Два милиона долара за вечеря похарчи семейство от Сингапур, съобщава Daily Mail. Най-ексклузивната вечеря в света са си поръчали Винсент и Джейн Хи, а преживяването е включвало 18-степенно меню, което ще похапнат с инкрустирани с диаманти пръчици на борда на частен самолет. Топ предложението e с благотворителен характер, продължава три дни и е изготвено от руската компания World od Diamonds Group. Вечерята започва в новия ресторант на покрива на 1-V:U в Сингапур, продължава в хотел Outpost, където в стаята на двойката ще има 10 000 рози!

Турът включва круиз на луксозна яхта, след което следва и многостепенното меню на борда на частния самолет Bombardier Global 6000 на стойност 50 000 долара. Вечерята е на 12 000 метра над Югоизточна Азия, а ястията ще бъдат приготвени от шеф Кирк Уестауей, който има звезда Мишлен.

Грандиозната вечер приключва с нощувка в президентския апартамент в реновирания хотел Raffles Singapore. От пистата двойката ще бъде взета от Ройл Ройс, като до асфалта на сингапурското летище пропуск досега е получавал само автомобилът на Барак Обама.

Приходите от продажбата на вечерята ще бъдат дарени на датска хуманитарна организация, която е в подкрепа за премахване на детската смъртност от пневмония в Нигерия.

Габриела Тодорова

Новият сериал „Съни бийч“ завладява ефира от 28 февруари, ще има истории за любов, приятелство и кариера в туризма

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията