Slide
Slide

София. Българският съюз по балнеология и СПА туризъм получи високо отличие за историческия пробив на немския здравноосигурителен пазар и включването на страната ни в списъка с държави, в които Националната Асоциация на здравноосигурителните каси в Германия ще възстановява средства за профилактика и рехабилитация. Наградата бе връчена по време на годишната церемония на Наградите на Германската икономика за 2019 г., която се проведе в Националната художествена галерия в София. Престижният приз получи председателят на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм Сийка Кацарова, която бе удостоена лично от президента на Германо-Българската индустриално-търговска камара Тим Курт.

Сийка Кацарова с управителя на Германо-Българската индустриално-търговска камара д-р Митко Василев и зам.-управителя г-жа Кармен Щрук
Посланикът на Федерална република Германия в България Н. Пр. Кристоф Айххорн и Сийка Кацарова

„Успехът нямаше да е възможен без силното партньорство с Германо-Българската индустриално-търговска камара в лицето на Управителя д-р Митко Василев и зам.-управителя г-жа Кармен Щрук и техния екип! Сърдечно благодарим и на Посланика на Федерална република Германия в България Н. Пр. Кристоф Айххорн, който в словото си акцентира върху високото качество, което българските инвеститори в Медикъл/СПА и СПА сектора предлагат и постави като приоритет възможността граждани от немската здравноосигурителна система да ползват програми за превенция и профилактика на здравето в България, средствата за което ще бъдат реимбурсирани от касата, в която са застраховани“, посочват признателно от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията