Бургас. Представители на отдел „Туристически политики и дейности“ в Община Бургас се включиха във втората гастрономическа онлайн вечеря, организирана от Международния център за вина и гастрономия (ICWAG). Те отправиха покана към всички участници при първа възможност да посетят нашия град, за да се запознаят с неговите забележителности и да опитат местната кухня.

Онлайн събитието под наслов „Разстоянието не е пречка“ събра представители на 17 държави, сред които и България. Близо двучасовата среща беше модерирана от Леонид Гелибтерман – президент на ICWAG и член на президиума на експертния съвет по гастрономически туризъм към Световната туристическа организация на ООН. Целта на участниците в нея бе набелязването на мерки за преодоляване на последиците от кризата с КОВИД – 19.

Очаквайте най-новите, най-актуалните, най-атрактивните предложения за ваканция в България през 2020 година.

Онлайн туристическото изложение „Резервирай в България“ ще се проведе в сайта bgtourism.bg и във фейсбук страницата facebook.com/bgtourism.bg на 8, 9 и 10 май 2020 г.

Участниците в първото издание ни дават самочувствието да предложим най-добрите оферти и дестинации за безопасна почивка в България!

#ОстанетеСиВкъщи и „ИзберетеВаканциявБългария

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA