Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ZANZIBAR
Посланик и кулинарен гуру шеф представиха в Бургас традиционни ястия от Корея

Посланик и кулинарен гуру шеф представиха в Бургас традиционни ястия от Корея

Бургас. Посланикът на Южна Корея Н. Пр. Джънг Джингю и кулинарният гуру шеф Им Хьонг-су представиха традиционни ястия от своята държава на фестивала "Дни...
Най-добрите готвачи на България започват да готвят за вас!

Най-добрите готвачи на България започват да готвят за вас!

Най-добрите готвачи на България ще предоставят своите рецепти на читателите на информационна агенция BGtourism.BG. В своя кулинарен свят ще Ви потопят едни от най-популярните...
Нагъл ресторантьор се пазарил за краставици в Добрич. Искал килото по 70 ст., а салатите му по 10 лева!

Нагъл ресторантьор се пазарил за краставици в Добрич. Искал килото по 70 ст., а...

Добрич. "Приятели, предлагането на краставици и тиквички в „Чудната градина“ вече е в достатъчно количество, за да не върнем никой от вас. Доматът сега...
Великден наближава, време е за оригинална рецепта с агнешко

Великден наближава, време е за оригинална рецепта с агнешко

Агнешкото е един от основните акценти на трапезата по време на Великденските празници. Тази седмица екипът на BGtourism.BG ви поднася интересна рецепта, която пристигна...
Любимият шеф на султана на Бруней се завърна в родния Пловдив

Любимият шеф на султана на Бруней се завърна в родния Пловдив

Алекс Хекимов: Всеки клиент е крал и всеки крал – клиент Пловдив. Всеки клиент е един и същ, независимо от това кой е и за...
Замириса на … сарми и кюфтета, наближава празникът на Генерал Тошево

Замириса на … сарми и кюфтета, наближава празникът на Генерал Тошево

Второто издание на Фестивала на сармата и кюфтето ще се проведе на връх празника на Генерал Тошево - 8 ноември, четвъртък. Част от празничната...
Джанфранко и Анна Киарини гостуват на Институтa по кулинарни изкуства

Джанфранко и Анна Киарини гостуват на Институтa по кулинарни изкуства

Варна. В периода 18–23 януари Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт ще бъде домакин на световноизвестните шеф-готвачи Джанфранко и Анна Киарини. Готвили...
В Пловдив ни канят да месим индийски хляб

В Пловдив ни канят да месим индийски хляб

Пловдив. На един впечатляващ кулинарен урок и незабравимо културно преживяване с водещ Прамод Сингх от Индия ни канят на 9 май, от 19 часа,...
Шампион по пържене на кюфтета прибира цяло прасе в Генерал Тошево, Ути ще прави 100 кг руска салата

Шампион по пържене на кюфтета прибира цяло прасе в Генерал Тошево, Ути ще прави...

Акцентът на второто издание на Фестивала на сармата и кюфтето в Генерал Тошево, на 8 ноември, ще бъде върху кюфтетата и руската салата, съобщават...
Шеф Андре Токев ще прави уникални сарми в Банско

Шеф Андре Токев ще прави уникални сарми в Банско

Банско. Сарма от скариди, боб чорба с трюфел масло, пържена баница с козе сирене, свински гърди с мед и дюля, паниран телешки мозък върху...