Момчето, което докара звезда Мишлен край морето в Царево
На неочаквано място – в парк с въжени градини и скейтпул на черноморския бряг, може да се опита семпло, но изискано авторско меню на...
Трима от най-добрите шеф-готвачи от Албена готвиха демонстративно в Бинарен урок в Гимназията по...
Добрич. Трима от най-добрите шеф-готвачи от ваканционно селище "Албена" готвиха демонстративно в Бинарен урок в Гимназията по туризъм „П. К. Яворов“ в Добрич.
В първата...
Млади кулинарни таланти подкрепяни от Албена спечелиха престижна награда
Албена. Елеонора Ангелова и Тенжел Абилова от Професионалната гимназия по туризъм „П. К. Яворов“ в Добрич са сред четирите победителки в националния конкурс „Аз...
В Бургас ще замирише на арменски гозби
Бургас. Тази събота, 10 август, бургазлии и гости на града ще се потопят в древната култура на Армения. Мястото е вече добре познато -...
В края на януари ще бъде националната селекция за Bocuse D’Or
София. Предстои Bocuse D’Or България – изключително интересната и атрактивна национална квалификация за най-престижното професионално кулинарно състезание в света Bocuse d’Or.
Състезанието ще се проведе...
В Генерал Тошево дадоха заявка да навият рекорден брой сарми
Генерал Тошево. Фестивал на сармата и кюфтето ще се проведе за трети път в Генерал Тошево навръх празника на града – 8 ноември. Кулинарният...
Шеф Петър Бураков, к-с “Хоризонт”: Всеки регион в България има своя потенциал да бъде...
Петър Бураков е възпитаник на колежа по туризъм в град Варна. Преминал тренировъчен курс „Международни стандарти в ресторантското обслужване в туризма”, където се запознава...
От пощенската кутия на Massa Kitchen: Тя каза „Да”
Варна. Това заглавие във Фейсбук привлече вниманието ми. Автоматично погледът ми премина през снимките, на които не разпознах героите от публикацията, но пък мястото,...
Иван Звездев ще върти черпак в Бяла Слатина
Бяла Слатина. В Бяла Слатина ще се вихри кулинарно шоу с топ готвача Иван Звездев. Това ще стане по време на пролетния празник на...
Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил...
Добрич. Млад готвач от Добрич, който е завършил кулинарна академия в Швейцария и е работил рамо до рамо до готвачи в ресторанти с мишлен...