Край Варна избират най-добрия готвач на Балканите
Започва годишната конференция на Балканските хотелиери
Варна. Едно от най-значимите събития за туризма на Балканите - Годишната конференция на БАХА /Балкански алианс на хотелиерски асоциации...
Десетки семейства с божествен вкус на празничните си трапези, осигурен от майстор-готвачите на столичен...
София. Много хотели в България предлагат празнично меню, което домакинствата могат да поръчат за своите празнични трапези за Коледа и Нова година. С това...
Момчето, което докара звезда Мишлен край морето в Царево
На неочаквано място – в парк с въжени градини и скейтпул на черноморския бряг, може да се опита семпло, но изискано авторско меню на...
Трима от най-добрите шеф-готвачи от Албена готвиха демонстративно в Бинарен урок в Гимназията по...
Добрич. Трима от най-добрите шеф-готвачи от ваканционно селище "Албена" готвиха демонстративно в Бинарен урок в Гимназията по туризъм „П. К. Яворов“ в Добрич.
В първата...
Млади кулинарни таланти подкрепяни от Албена спечелиха престижна награда
Албена. Елеонора Ангелова и Тенжел Абилова от Професионалната гимназия по туризъм „П. К. Яворов“ в Добрич са сред четирите победителки в националния конкурс „Аз...
В Бургас ще замирише на арменски гозби
Бургас. Тази събота, 10 август, бургазлии и гости на града ще се потопят в древната култура на Армения. Мястото е вече добре познато -...
В края на януари ще бъде националната селекция за Bocuse D’Or
София. Предстои Bocuse D’Or България – изключително интересната и атрактивна национална квалификация за най-престижното професионално кулинарно състезание в света Bocuse d’Or.
Състезанието ще се проведе...
В Генерал Тошево дадоха заявка да навият рекорден брой сарми
Генерал Тошево. Фестивал на сармата и кюфтето ще се проведе за трети път в Генерал Тошево навръх празника на града – 8 ноември. Кулинарният...
Шеф Петър Бураков, к-с “Хоризонт”: Всеки регион в България има своя потенциал да бъде...
Петър Бураков е възпитаник на колежа по туризъм в град Варна. Преминал тренировъчен курс „Международни стандарти в ресторантското обслужване в туризма”, където се запознава...
От пощенската кутия на Massa Kitchen: Тя каза „Да”
Варна. Това заглавие във Фейсбук привлече вниманието ми. Автоматично погледът ми премина през снимките, на които не разпознах героите от публикацията, но пък мястото,...