Несебър гощава с рибни гозби своите жители и гости на града тази събота
Несебър. С рибни гозби ще бъдат гощавани жителите на Несебър и гостите на града. Инициативата е част от седмото издание на фестивала "Есенни пасажи",...
Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню
Велинград. Туристическият бизнес във Велинград е изцяло готов да посрещне своите гости веднага, след като бъдат разхлабени обявените мерки за ограничаване разпространение на COVID-19....
Гръцкият кулинарен експерт Даян Кочилас очарова гостите на Celestyal с първокласно шестстепенно дегустационно меню
Атина. Първокласно шестстепенно дегустационно меню изкушава гостите на ресторант "Галилео" на круизния кораб Celestyal Olympia. То е специално изготвено за криузната компания Celestyal от...
„Винена личност на Балканите“ ще бъде избрана за първи път на Балканския международен винен...
София. Десетото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс е първото, на което ще бъде връчен специалния приз „Винена личност на Балканите“ за доказания...
Бургас кани гости на гастрономически туризъм
Бургас. Представители на отдел "Туристически политики и дейности" в Община Бургас се включиха във втората гастрономическа онлайн вечеря, организирана от Международния център за вина...
БАЗ: Искаме легализиране на бакшиша, но не сме настоявали за задължителен такъв или да...
София. Във връзка с множество и различни интерпретации на вчерашно интервю на председателя на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов във връзка с легализирането...
Четирима приятели организират вкусни тематични пикници на красиви локации в България
Пред Bgtourism.bg Адриана Стефанова - един от четиримата кулинари и съорганизатор на тематичните уикенди
- Здравейте! Как и кога се зароди идеята да организирате тематични...
Любим хотел в Сапарева баня привлече готвач, който впечатли жури в Истанбул с десертите...
Сапарева баня. Нов екип има в кухнята на любимия и емблематичен хотел в Сапарева баня 103 Hotel& Spa. Целогодишно СПА дестинацията привлича туристи от...
Средиземноморски ресторант в Банско отново признат за посланик на италианското качество
Банско. Италианската търговска камара в България връчи почетните плакети за 2020 г. на сертифицираните с марка за качество „Италианско гостоприемство“ ресторанти. Официалната церемония по...
Каравани предлагат изчистени менюта с отбрани продукти
Константин Георгиев е един от най-атрактивните участници в тазгодишното издание на фестивала Street Food & Аrt Festival „Кино и храна”. По професия той е...



















































