Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Най-добрите готвачи на България започват да готвят за вас!

Най-добрите готвачи на България започват да готвят за вас!

Най-добрите готвачи на България ще предоставят своите рецепти на читателите на информационна агенция BGtourism.BG. В своя кулинарен свят ще Ви потопят едни от най-популярните...
9 ресторанта в Москва получиха звезди “Мишлен” (видео)

9 ресторанта в Москва получиха звезди “Мишлен” (видео)

Москва. 9 ресторанта в Москва получиха звезди "Мишлен", съобщи ТАСС. Това стана на официална церемония, на която ресторантите Twins Garden и Artest бяха удостоени...
„Винена личност на Балканите“ ще бъде избрана за първи път на Балканския международен винен конкурс и фестивал 2021

„Винена личност на Балканите“ ще бъде избрана за първи път на Балканския международен винен...

София. Десетото юбилейно издание на Балканския международен винен конкурс е първото, на което ще бъде връчен специалния приз „Винена личност на Балканите“ за доказания...
Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню на хотел 103 градуса

Шеф Кирил Великов, готвил за първата дама на Франция, е готов с новото меню...

Сапарева баня. Хотел 103 градуса ще посреща своите гости с ново меню, съобщи шеф Кирил Великов, който от две години е част от екипа...
Нина от Hell’s Kitchen се вихри в кухнята на нов бутиков хотел в Паничище

Нина от Hell’s Kitchen се вихри в кухнята на нов бутиков хотел в Паничище

Паничище. Нина Малакова - една от любимките в първия сезон на Hell's Kitchen в България, е новият готвач в 103 View Park Hotel & SPA...
Футболист от Варна доскоро вкарваше голове на големите отбори, а днес е любим готвач за туристите в “Терма вилидж”

Футболист от Варна доскоро вкарваше голове на големите отбори, а днес е любим готвач...

Христо Гайдаров е шеф-готвач на хотелите "Терма палас" и "Терма Еко" във ваканционно селище, което е само на 30 км от Варна и Добрич....
16 февруари на GastronomiX в София: Денят на сладкарството и шоколатиерството

16 февруари на GastronomiX в София: Денят на сладкарството и шоколатиерството

София. Съкровищница от знания за всеки с интерес в сладкарството и шоколатиерството. Така можем да бъде определен последния ден на GastronomiX – 16 февруари....
Огромен интерес към новооткритата кулинарна академия в Слънчев бряг (снимки + видео)

Огромен интерес към новооткритата кулинарна академия в Слънчев бряг (снимки + видео)

Слънчев бряг. При голям интерес днес в курорта "Слънчев бряг" бе открита кулинарна академия. Тя събра в екип трима от най-добрите ни шеф-готвачи у...
Вина от сорт Совиньон Блан със ЗНП и ЗГУ “Черноморски район”

Вина от сорт Совиньон Блан със ЗНП и ЗГУ “Черноморски район”

Варна. Совиньон блан е бял винен сорт грозде и е един от най-разпространените и търсени в света. Средно устойчив е на ниски зимни температури. Най-добри резултати...
Най-сладкият пъпеш е на Панчо Моканов от Българево, а най-големият е 8, 800 кг

Най-сладкият пъпеш е на Панчо Моканов от Българево, а най-големият е 8, 800 кг

Българево. На центъра на едно от най-китните села в Община Каварна се състоя празник на пъпеша. Лошото време не попречи на „сладкия“ празник да...