Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ZANZIBAR

Life in Nest от Асен Ибров! Големият полет на готвача от Шумен до висшата...

Днес сме в Лондон. В кухнята на 25-годишен българин, който е родом от град Шумен. Той се казва Асен Ибров и работи като заместник...
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от Източнобалканска свиня

Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...

Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....
Гръцкият кулинарен експерт Даян Кочилас очарова гостите на Celestyal с първокласно шестстепенно дегустационно меню

Гръцкият кулинарен експерт Даян Кочилас очарова гостите на Celestyal с първокласно шестстепенно дегустационно меню

Атина. Първокласно шестстепенно дегустационно меню изкушава гостите на ресторант "Галилео" на круизния кораб Celestyal Olympia. То е специално изготвено за криузната компания Celestyal от...
Майсторката на вкусната кухня – Ади, организира горещ мексикански обяд в сърцето на София

Майсторката на вкусната кухня – Ади, организира горещ мексикански обяд в сърцето на София

София. Горещ и емоционален мексикански обяд в сърцето на София ще организира пред юни Ади от Adi's Endless Summer. Да, правилно си спомняте, че...
Нагъл ресторантьор се пазарил за краставици в Добрич. Искал килото по 70 ст., а салатите му по 10 лева!

Нагъл ресторантьор се пазарил за краставици в Добрич. Искал килото по 70 ст., а...

Добрич. "Приятели, предлагането на краставици и тиквички в „Чудната градина“ вече е в достатъчно количество, за да не върнем никой от вас. Доматът сега...
Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил в ресторанти с мишлен звезди, ще готви за посетителите

Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил...

Добрич. Млад готвач от Добрич, който е завършил кулинарна академия в Швейцария и е работил рамо до рамо до готвачи в ресторанти с мишлен...
Преди старта на сезона: Нараснало е търсеното на замразени печива и десерти, класическите кроасани и денишите със сладко са най-желани от туристите

Преди старта на сезона: Нараснало е търсеното на замразени печива и десерти, класическите кроасани...

София. Класическите кроасани и мини денишите със сладко са най-търсени на блок масите в хотелите у нас, съобщи Йордан Абрашев - собственик на компанията...
Горе ръцете! В Лондон отваря врати ресторант, в който ще ви хранят сервитьорите

Горе ръцете! В Лондон отваря врати ресторант, в който ще ви хранят сервитьорите

Лондон. Излизането на вечеря е удоволствие, защото това означава, че не е нужно да готвите или да миете. В Лондон през следващата седмица ще...
Най-вкусните пици се правят с много любов и страст – по италиански, а варненец е световен еталон в приготвянето им

Най-вкусните пици се правят с много любов и страст – по италиански, а варненец...

Варна. Най-вкусните пици се правят с много любов и страст - по италиански, а варненец е еталон от световно ниво в приготвянето им. Когато...
За втори път във Варна организират масово правене на пица

За втори път във Варна организират масово правене на пица

Едно от най-масовите и вкусни благотворителни събития на Варна се завръща Варна. Фурните за „Най-масовото правене на пица Маргарита на открито“, организирано от шеф Анатоли...