White Dinner 2019, Снимки Мария Илиева
Slide
Slide

София. Четвъртото издание на Бялата вечеря ще бъде на 12 юли в София, обявиха организаторите. Изисканият градски пикник крие много тайни и изненади. Знае се само, че началото ще бъде поставено в 17.30, а краят – в полунощ. Дрес кодът – всички облечени в бяло. Всеки, който е записан, получава мейл с място за среща с координатор, който ще го отведе до мястото на събитието. Цената на стандартния пакет е 23 лева, на Премиум пакета – 39 лева, а за деца под 7-годишна възраст – 15 лева.

Регистрацията става чрез сайта на организаторите

Международният градски феномен Бяла вечеря има 32 годишна история, като събитието се заражда в Париж. Днес подвластни на магията са десетки градове като Париж, Барселона, Сидни, Милано, Торино, Ню Йорк, Вашингтон, Хонг Конг, Хонолулу, Берлин, Хамбург, Йоханесбург и мн. др., а от четири години и София и Букурещ.

По традиция известен музикант е част от програмата на Бялата вечеря и е една от изненадите на домакините. В 23:00 ч. по стара традиция ще бъдат запалени бенгалски огньове.

снимка whitedinner.bg

EКО СЪБИТИЕ

„Градски пикник в бяло с порцелан, стъкло, метал, дърво. Еднократните пластмаси са забранени!
Събитието е за хора с ЕКО нагласа, хора с афинитет към красивото, гурме кухнята, обичащи качествена музика и знаещи как да се забавляват в хармония с околните“, споделят домакините.

КАКВО ДА НОСИТЕ

Домакините предоставят осигурени места на маса и стол (пакет PREMIUM), заедно с напитка от спонсор на събитието (1/2 бут. на човек премиум вино или 2 бр. премиум немска / крафт по ваш избор, осигурени от партньор на събитието).
Възможност да си ги донесеш САМ (пакет STANDARD).

За Вас остава да приготвите и донесете храна, посуда, прибори, напитки, на които да се насладиш в компанията на семейство, приятели, но и стотици непознати.
Необходимо е да носите торбичка за прибиране на хранителните отпадъци след Вас! Всеки почиства сам и оставя мястото такова, каквото го е заварил, без да изхвърля на място, без да замърсява. Събитието е ЕКО, припомнят домакините! В слънце или дъжд, събитието се провежда. Не се предвижда смяна на място или шатри, добавят  организаторите.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията