Slide
Slide

Evans Vanodine International plc e английска компания за производство на дезинфектанти и професионални почистващи препарати в сферата на хотелиерството, ресторантьорството и здравеопазването. Лидер в индустриалното почистване и хигиена.

Продуктите им са признати в цял свят. Над 80 държави се доверяват на Evans Vanodine повече от 100 години.

Компанията е носител на редица награди като най-голямо признание получава през 2015 и 2020 г. , когато получава Британския орден на кралицата на предприятие за международна търговия.

На българския пазар компанията е добре позната повече от 20 години, основно в сферата на животновъдството, а от 2019 г. и в ХоРеКа сектора.

Evans Vanodine притежава Система за управление на качеството ISO 9001, Система за управление на околната среда ISO 14001, Сертификат за акредитация на микробиология и тестване на дезинфектанти в лаборатория UKAS 1108. Разработена е и уникална система за индетификация на продукти, които имат ниско въздействие върху околната среда, наречена W.E.I.R.

За успешното рестартиране на бизнеса след извънредното положение на COVID-19, фирма Булклийн ООД като официален представител на Evans Vanodine за България, е създала Ефективна програма за дезинфекция.

В области, където хигиената е от съществено значение и има строги правила, е изключително важно използваните продукти да отговарят на всички необходими стандарти съобразени с българското законодателство.

Успешният хигиенен план включва високо ефективни продукти, правилното им приложение и ниското им въздействие върху околната среда. Всички дезинфектанти разработени от Evans Vanodine отговарят на LOG4 и  LOG5 (Европейски стандартни методи за изпитване).

В програмата на Булклийн ООД са включени трите задължителни етапа за дезинфекция – ръце, повърхности и промишлени площи.

Всички дезинфектанти включени в програмата са:

– с високоефективна формула;

– лесни и безопасни за употреба;

– с широк спектър на действие – вирусоцидно, бактерицидно, фунгицидно, спорoцидно.

– преминали успешно редица Европейски тестове EN 14476 и EN 1276, доказано намаляват броя на бактериите до 99,999% (LOG5);

– покриват всички хигиенни норми за отличната репутация на бизнеса ви и отговарят на всички изисквания на МЗ.

Спазването на високи хигиенни нива и чистотата предпазват не само Вашите клиенти, но и репутацията на Вашия бизнес. 

Обявиха кога ще бъде Бялата вечеря на тайното място в София, започнаха записванията

БУЛКЛИЙН ООД

Варна, ул.”Никола Вапцаров” 5, етаж 7, офис 702

+359 887751718

bulclean.ltd@gmail.com 

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията