Slide
Slide
София. Френски пикник под цъфнали череши е най-новото и атрактивно предложение на Adi’s Endless Summer към любителите на кулинарния туризъм. Припомняме Ви, че през миналата година тя организира тематични пикници на интересни локации. Досега участниците си облизаха пръстите от нейните вкусотии по време на пикници, които разкриха тайните на мексиканската, португалската, испанската и скандинавска кухня, организиран бе и каубойски пикник при конете.

„След дългите тъмни месеци на закрито, най-после дойде времето да подновим нашите пикници. За начало на сезона сме замислили да пренесем любителите на кулинарния туризъм във френския Прованс с пикник в нацъфтяла черешова градина. Ще хапваме френска кухня, ще слушаме шансони, ще ни вали дъжд от бели цветчета, ще пием чудесно вино, ще се люлеем в хамака под лазурното небе!“, сподели за Bgtourism.bg главният „виновник“ за тематичните пикници Адриана Стефанова, която лично приготвя кулинарните изкушения.

Френският пик е планиран да се проведе на 7 май – събота, от 14 часа, в черешова градина в близост до София. Кувертът за възрастни е 60 лева, за деца до 12 години – 40 лева, а за деца до 7 години – безплатно.

Местата са ограничени! Мобилният номер за резервации е 0899 907 873.

„Нека заедно да открием сезона на забавленията навън изискано на платнени покривки в порцелан с много смях и настроение!“, каза още Ади. Тя призова представителките на нежната половина от гостите да облекат своите цветни пролетни рокли, които да допринесат за повече настроение за красивите снимки с чаша вино под цъфналите дървета.

Менюто:
• Лучен тарт;
• Салата Нисоаз;
• Мидена супа с праз, сметана, шампанско и шафран;
• Печен рататуй;
• Телешко по бургундски;
• Креп Сюзет;
• Чаша вино или чаша домашна бъзонада и безплатна вода;
На място ще се предлагат и други напитки.
Посетете фейсбук страницата Adi’s Endless Summer и се включете в неустоимите кулинарни пикници.
Сподели публикацията