Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ZANZIBAR
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Варна/Солун. В периода 17-20 февруари 2023 шеф-инструктори и студенти на Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 12-тото Международно...
Ресторант в Банско организира вегетарианска вечеря с деветстепенно меню

Ресторант в Банско организира вегетарианска вечеря с деветстепенно меню

Банско. Това лято Кемпински Хотел Гранд Арена Банско продължава да изненадва със страхотни кулинарни събития. На 30 юли гостите на хотела ще имат възможността...
Експерти в кухнята отварят бутикова кулинарна академия в Бургас

Експерти в кухнята отварят бутикова кулинарна академия в Бургас

Бургас. Бутикова кулинарна академия в Бургас отваря врати в края на октомври. Основателите й са четирима доказани професионалисти в кухнята. Академията ще се различава...
Несебър се сдоби със сладък туристически символ

Несебър се сдоби със сладък туристически символ

Несебър. Град Hесебър се сдоби със сладък туристически символ. Десертът "Вятърната мелница" е сувенир, който може да бъде опитан на място, както и да...
Шеф Манчев ще оценява участниците в кулинарно състезание в Професионалната гимназия по туризъм в Бургас

Шеф Манчев ще оценява участниците в кулинарно състезание в Професионалната гимназия по туризъм в...

Бургас. На 22 февруари 2020 г. в гр. Бургас ще се проведе кулинарното състезание "Ти си ШЕФ-ът", в което ще се включат деца от...
Шарена палитра от кулинарни иновации представиха студентите от Институт по кулинарни изкуства

Шарена палитра от кулинарни иновации представиха студентите от Институт по кулинарни изкуства

Варна. Проведе се поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи бяха студентите от Институт по кулинарни изкуства...
5G кулинарни емоции в ресторанта на шеф Андре Токев

5G кулинарни емоции в ресторанта на шеф Андре Токев

София. Четвъртък следобед в центъра на София през август е страшна жега. Това всеки може да си го представи. Но шестима любители готвачи не...
Шеф Петър Бураков, к-с “Хоризонт”: Всеки регион в България има своя потенциал да бъде кулинарна столица

Шеф Петър Бураков, к-с “Хоризонт”: Всеки регион в България има своя потенциал да бъде...

Петър Бураков е възпитаник на колежа по туризъм в град Варна. Преминал тренировъчен курс „Международни стандарти в ресторантското обслужване в туризма”, където се запознава...
За втори път във Варна организират масово правене на пица

За втори път във Варна организират масово правене на пица

Едно от най-масовите и вкусни благотворителни събития на Варна се завръща Варна. Фурните за „Най-масовото правене на пица Маргарита на открито“, организирано от шеф Анатоли...
Оферта към еднодневните туристи на плажа: Riu отново пусна богат ол инклузив без нощувки за хотелите си в Обзор и Свети Влас

Оферта към еднодневните туристи на плажа: Riu отново пусна богат ол инклузив без нощувки...

Св. Влас. Еднодневни ол инклузивни пакети без нощувки пусна световноизвестната верига Riu за хотели по Българското ни Черноморие. Цените с настаняването са изключително привлекателни...