Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Ути направи 10-килограмово Харманлийско кюфте за празника на Старопрестолната столица

Ути направи 10-килограмово Харманлийско кюфте за празника на Старопрестолната столица

Велико Търново. Популярният готвач Ути Бъчваров направи от телешко месо 10-килограмотно вкусно кюфте. Това стана по време на празника на Велико Търново, на събитието...
Известни са тримата финалисти в MasterChef, Лора от Добрич е сред тях

Известни са тримата финалисти в MasterChef, Лора от Добрич е сред тях

Добрич. Известните са тримата финалисти в тазгодишното издание на кулинарното тв реалити MasterChef. Преди броени минути журито - Андре Токев, Силвена Роу и Петър...
5-звездни готвачи изкушават читателите на BGtourism.BG с вкусни рецепти за финал на годината

5-звездни готвачи изкушават читателите на BGtourism.BG с вкусни рецепти за финал на годината

Броени часове остават до края на календарната 2018 година. В последното издание на кулинарната ни седмична рубрика "В неделя е време за ...", в...
Експерти в кухнята отварят бутикова кулинарна академия в Бургас

Експерти в кухнята отварят бутикова кулинарна академия в Бургас

Бургас. Бутикова кулинарна академия в Бургас отваря врати в края на октомври. Основателите й са четирима доказани професионалисти в кухнята. Академията ще се различава...
Уникалното вино на Бейнур Ахмед от Изба Шумен днес отново е в Добрич

Уникалното вино на Бейнур Ахмед от Изба Шумен днес отново е в Добрич

Добрич. Онова хубавото и ароматно занаятчийско вино- на Бейнур Ахмед от Изба Шумен, отново е в Добрич. Майсторът днес го е изложил на щанда...
Шарена палитра от кулинарни иновации ще представят студентите от Институт по кулинарни изкуства

Шарена палитра от кулинарни иновации ще представят студентите от Институт по кулинарни изкуства

Варна. Предстои поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към...
“Черноморска кухня”: Грилован паламуд от шеф Димитър Дичев

“Черноморска кухня”: Грилован паламуд от шеф Димитър Дичев

Юни е! Морските деликатеси все по-често присъстват в нашето меню. Днес ви представяме една оригинална рецепта на шеф Димитър Дичев от Пловдив, който заедно...
Вкусът на Турция! ТОП 10 на най-популярните храни и напитки, които българските туристи обичат (снимки+видео)

Вкусът на Турция! ТОП 10 на най-популярните храни и напитки, които българските туристи обичат...

Истанбул. 10 вкусни напитки и храни в Турция? Малко са! В Южната ни съседка има толкова много вкусни неща, че е трудно да се...
Британецът Кийт Кели ще издаде семейна рецепта за пудинг с ягоди и сметана, на 18 май в Пловдив

Британецът Кийт Кели ще издаде семейна рецепта за пудинг с ягоди и сметана, на...

Пловдив. Британецът Кийт Кели ще сподели семейна рецепта за йоркширски пудинг- неизменна част от традиционния неделен обяд в Англия. Това ще стане на 18 май...
Андре Токев отваря ресторант в 5-звездния хотел “Макси”, СПА столицата ще привлича туристи и с кулинарни шедьоври

Андре Токев отваря ресторант в 5-звездния хотел “Макси”, СПА столицата ще привлича туристи и...

Велинград. Шеф Андре Токев открива фантастичен ресторант в петзвездния Макси Парк Хотел & Спа във Велинград, съобщи за Национална информационна агенция Bgtourism.bg собственикът Арбен...