Slide
Slide

София. Съкровищница от знания за всеки с интерес в сладкарството и шоколатиерството. Така можем да бъде определен последния ден на GastronomiX – 16 февруари. Петъкът ще стартира с участието на Арпад Съдж, главен сладкар на веригата хотели Four Seasons. Известен с прецизността и перфекционизма си, той ще представи новите техники в шоколатиерството и тренди десертите. Освен, че ще открие последния ден на GastronomiX, Арпад Съдж ще постави и финала на кулинарния форум с втората си лекция в края на деня.

От 11.00 до 14.00 Chef Милен Златев ще разкрие повече за смяната на поколенията и смяна на вкусовете. От него ще разберем повече за кулинарното наследство, което всеки иска да остави на света.

На сцената, споделяйки своите опит и знания, последователно следо това ще се качат: Тихомира Колева – Mi’s Cookies, Ива Калоянова – Cremeux Pastry, Боряна Костадинова – Тортената къща, Вилиана Стефанова – Senzo Pastry Bar, Ивайло Бучински – Bake & Coffee, Натали Василева – Сладките Вещици.

Завладяващ. Така бихме описали с една дума форумът за висша кулинария GastronomiX 2024. Защото той ни среща от 13 до 16 февруари в Интер Експо Център с водещи имена от всички кулинарни направления: шеф Кике Дакоста, шеф Лорен Морено, шеф Доменико Десианте, шеф Лука Еспозито, суши-шеф Микел Панкар, Уолтър де Кампос Нето, шеф Петко Костадинов, шеф Юри Велев, шеф Калоян Колев, сомелиерът Георги Върбанов, шеф Веселин Дойков, сладкарят Ива Калоянова, Арпад Съдж, барманът Ангел Тумбев, сладкар-декораторът Тихомира Колева, Милен Златев, Иван Илчев и Ивалина Илчева, шеф Любен Койчев, Боряна Костадинова, Вилиана Стефанова, Натали Василева, Ивайло Бучински и др.

Искате да посетите GastronomiX 2024 и хорека изложение СИХРЕ? Достатъчно е да закупите билета си през сайта www.sihre.bg или на касите на Интер Експо Център. Вратите са отворени за посетители от 10.00 до 18.00 часа.

Сподели публикацията