Slide
Slide

Добрич. 23-годишният готвач от Добрич Антон Димитров, за който BGtourism.BG първи Ви разказа неговата невероятна история, а той подготвяше специални рецепти за читателите в седмичната кулинарна рубрика на информационната агенция, вече е във Флорида. На 29 октомври обявихме, че елитен хотел е отправил неочаквана покана към младия специалист да се присъедини към екипа.

Антон от няколко дни е в хотела и първите му впечатления са много добри.
„Бързо навлязох в работата. Колегите ми са големи професионалисти и ми споделиха, че са много радостни към техния състав да се присъедини още един готвач с богат професионален опит. Това ми дава мотивацията бързо и с желание да се присъединя към екипа. Храната е чудесна и днес започнахме да работим по две нови менюта за ресторантите. Хотелът е от най-висока класа, а природата и панорамната гледка са невероятни и карат туристите да се чувстват като в рая“, сподели за BGtourism.BG шеф Антон Димитров.

Антон Димитров на новото си работно място във Флорида

Припомняме Ви, че кариерата му започва да прилича на приказката за Пепеляшка, в която тиквата става каляска. Той започва в неговия роден град от най-ниско ниво като мияч, бързо трупа голям опит и изкачва стъпалата на своята професия в реномирани ресторанти в чужбина, а днес вече е част от престижен хотел.  
От тази седмица едни от най-добрите готвачи на България започват да готвят за читателите на BGtourism.BG. Следете нашата седмична кулинарна рубрика „В неделя е време за …“, за да научавате интересни предложения.

Историята на Антон Димитров може да прочетете тук

Готвач от Добрич получи неочаквано обаждане. Топ хотел в света го покани на работа във Флорида!

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!

 

Сподели публикацията