White Dinner 2019, Снимки Мария Илиева
Slide
Slide

София. 500 души отидоха снощи на вечеря с бяло облекло. Тя бе на тайно място и се проведе за трета година в София. До последно всички, които се бяха записали не знаеха къде ще се проведе изискания градски пикник. Участниците са се срещнали с координаторите на няколко места в столицата и пеша са отишли до мястото на „Бялата вечеря“.

Тази година това бе София Тех Парк до „Цариградско шосе“, а специален гост за вечерта бе популярния и обичан изпълнител Миро.

„Моят приятел Пламен ме заведе на това събитие, защото знаеше, че харесвам белите дрехи и обичам песните на Миро. Той приготви много вкусна храна, донесе съдовете, а аз покривката и украсата за масата. Условието беше сами да създадем тази красива вечеря. Друго условие бе облеклото, аксесоарите и всичко по масите да бъде в бяло. Локацията беше държана в тайна до последния момент, заведоха ни пеша. Беше избрано чудесно място, далеч от жилищни сгради и шум от автомобили. През цялото време звучеше готина музика, но гост- звездата Миро просто ни взе дъха със своя професионализъм, стил, както и с топли и приятелско отношение. Той, целият му балет и музикантите бяха също в бяло!! Направо светеха!!! На събитието имаше томболи и подаръци от спонсори. Както и награди в различни категории. Имаше много весели компании, които празнуваха заедно различни поводи. Романтично, стилно и запомнящо се събитие. Свещите, музиката, цветята и перлите, кристалните чаши и вкусната домашна храна, както и изумителните бели рокли и озарени лица превърнаха тази вечер в една истинска лятна приказка!“, разказа за информационна агенция BGtourism.BG Мария Илиева.

Международният градски феномен „Бяла вечеря“ е с повече от 30 години история. Счита се, че традицията се заражда в Париж, като днес подвластни на изискания градски пикник са десетки градове като Париж, Барселона, Сидни, Милано, Торино, Ню Йорк, Вашингтон, Хонг Конг, Берлин, Йоханесбург и много други, а от скоро и София и Букурещ.

Сподели публикацията