Бургас. 17-годишната Михаела Едрева е новата „Кралица на Бургас“. Михаела е ученичка във Професионалната гимназия по романски езици “Георги Стойков Раковски“. Девойката изучава активно английски език и е танцьорка по спортни танци. Нейни подгласнички станаха 16-годишната Уляна Иванова и 18-годишната Джулия Мицова, която спечели симпатиите на публиката и грабна лентата “лице на публиката“.

Конкурсът „Кралица на Бургас“ се провежда за осма, поредна година. Той е част от веригата Мис България. Тазгодишната носителка на титлата Михаела Едрева ще представя Бургас на Мис България през есента в столицата.

Конкурсът премина в три етапа. В първи тур, участничките дефилираха с елегантни вечерни рокли и представиха новата колекция на италианската бижутерия “Амен“. Във втори тур претендентките за титлата дефилираха с бански костюми и новите хитови часовници “Дудъл“. Финалния, трети тур, премина с представянето на тоалетите на бургаската дизайнерка Мария Диомова. Водещи на конкурса бяха Ива Екимова и Валентин Асенов. Домакин на събитието беше летниа театър в Бургас. Конкурсът се радва на огромен интерес от жители и гости на морския град.

Гвоздеят на програмата бе шоу-спектакъла “Fashion Memories“ на бургаския коафьор Тодор Тодоров, който представяше тоалети и прически от различни епохи под звуците на емблематични песни.

Прекрасната хореография на конкурса бе дело на талантливата Олга Димитрова от танцова школа “Естрела“. Олга, заедно с танцьорите от нейната школа превърнаха Кралица на Бургас в истинско празнично шоу. За правилната походка и сценично поведение на участничките се погрижи Нели Вакъфова от Интер Моделс Бургас.

Основен партньор на конкурсът бе лидерът в професионалната козметика за коса “Christian of Roma Group“, които наградиха всички участнички с професионални продукти за коса. Претендентките за титлата получиха награди и от останалите спонсори на конкурса “Рефан“, център за лазерна епилация “Праим Естетик“. За прекрасната визия на момичетата се погрижиха гримьорите от “Радиант“, а прическите бяха дело на фризьорите от “Вип- студио“- Кристиян оф Рома.

За страхотното настроение на публиката се погрижи изгряващата звезда на родната поп сцена Дара Екимова. Кавъра на известната българска песен “Мой свят“ на емблематичната група Сленг взриви публиката на летния театър.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA